עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

חסרים הbinaries של המשחק,שבלעדיהם זה סתם טקסטורות ומפות יפות,שאין לך דרך להשתמש בהן.

והפרילואד בסטים בכלל מוצפן בנוסף לזה שהוא חסר binaries.

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסטים כמה שידוע לי הקבצים כולם מורדים למחשב, אבל הם מוצפנים. רק אחרי יום השחרור סטים מאפשרת להסיר את ההצפנה מהקבצים ולהפעיל את המשחק.

מעבר לזה כשאתה מפעיל את המשחק הוא מתקשר עם סטים, אם הוא לא מצליח אתה מקבל הודעת שגיאה. אחרי זה יש אימות מול השרתים של סטים אם המשחק נמצא בחשבון שלך ואם אתה יכול לשחק בו.

פורסם

עכשיו רק שיעבור שבוע!

פורסם

קיבלתי גם מGMG

אבל נתקעתי בבעיה כזו

oNyIybw.jpg

פורסם

בעעע הלאנצ'ר הזה נוראי. לא יודע מה הוא עושה לי לאינטרנט אבל אחרי 5-10 דקות שהוא פועל פתאום האינטרנט מראה סימני גסיסה ולא זז בשיט אבל הלאנצ'ר ממשיך להוריד על מהירות מקסימלית... :\

צריך לעשות pause - resume בשביל שהכל יחזור לעבוד...

פורסם

אצלי זה בדיוק ההפך,האינטרנט עובד כרגיל אבל הלאנצ׳ר מוריד על מהירות זוועתית וכל כמה דקות מאבד קשר לשרתים שלהם.

פורסם

חבר'ה, עזרה בבקשה..הפעלתי את הקוד שקיבלתי מgmg..זה נתן לי לינק להורדת אינסטולר..אבל הקובץ שירד(במשקל 175 מ"ב), לא נפתח..הוא מופיע כקובץ לבן..מה אפשר לעשות?

פורסם

תעשה פתח מיקום קובץ,מקש ימני על הקובץ,שנה שם ותוסיף .exe בסוף (הנקודה לפני הEXE)

פורסם

נסה להוריד מחדש. אולי משהו נדפק בהורדה

פורסם

טוב כמו שכתבתי מקודם ... זה לא עובד לי וכותב לי ERRO ... ננסה מחר ... יש לנו שבוע שלם חח

פורסם

עזר!תודה רבה!

פורסם

המממ כן... אולי יהיה רק לטובה. העומס מהשרתים ירד בהדרגה בימים הקרובים, אז לנסות להוריד בעוד יום יומיים יתן תוצאות טובות יותר.

אהה כן, ושייחנק הלאנצ'ר

bqL16tO.png

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהוא עובד בשיטת p2p? בגלל זה המהירות של האינטרנט נדפק?

פורסם

יש מצב, אם הם חכמים הם היו משתמשים ב- p2p, זה מוריד את העומס מהשרתים שלהם כמעט לגמרי (למעט הורדות ראשוניות).

אבל במקרה כזה הייתי מצפה לבחירה של מהירות הורדה/העלאה כמו שיש בד"כ בלאנצ'רים נורמאליים

פורסם

אילן,אולי תנסה להגביל את מהירות ההורדה של הלאנצ'ר עם NetLimiter? נדמה שהוא חונק לך לגמרי את האינטרנט.

KingYes,אני לא רואה שהלאנצ'ר מעלה שום דבר (מהירות 0 Byte/s),אלא רק מוריד,אז לא נראה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים