עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

כנ"ל Gamespot,

n4g reddit

ועוד רבים וטובים. בקיצור לא תקרה פאשלה.

• תגובות 1.1k
  • צפיות 210.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GMG פשלו בעבר, לא זוכר איזה משחק זה היה אבל היו כאלה שלא הגיע אליהם CD KEY בזמן (עברו מאז כמה שנים ויש להם הרבה יותר משאבים ממה שהיה להם אז), האתר שלהם גם נפל כמה פעמים במהלך מבצעים. בכל מקרה גם אם הם יפשלו זה לא ישנה הרבה, STEAM כשלו קשות בעבר עם COD ומשחקים גדולים נוספים וזה לא פגע בהם בשום צורה, ORIGIN גם הרבה פעמים הגיע למצב גבולי ביותר או נפל וגם במקרה הזה לא הייתה השפעה. בסופו של דבר הפשלה יכולה להיות רק PRE LOAD, לא שהמשחק יגיע באיחור.

בכל מקרה אם תהיה פשלה היא כנראה תגיע מ ROCKSTAR, סיכוי גדול מאוד שהשרתים שלהם יפלו ביום שהמשחק יצא.

בקשר לקניה באיזור שונה, אם קנית מאיזור מוזל ב 30$ במקום לקנות ב 46$ מהאיזור שלך אז T2 ו R* הרוויחו פחות ממה שהם היו אמורים להרוויח (אני בטוח שאם לא היה לך את האפשרות לקנות עם VPN הייתה קונה בכל זאת במחיר רגיל). EA כן שינו דברים בחוזה שלהם, הם גם כניראה ישנו שוב ברגע שהם יוכלו להגן על עצמם יותר טוב כי הם מפסידים מזה כסף. אני לא מבין אין הם לא עשו קודים נפרדים לאיזורים מוזלים ועשו שלא יהיה אפשר להפעיל מחוץ לאיזורים האלה (כמו ש STEAM התחילו לעשות).

פורסם

אני אזמין מחר על הבוקר ואעדכן.

SBieGe5.jpg

פורסם

יש הנחה למי שכבר רכש את המשחק לקונסולות הדור הקודם? מה המחיר הכי זול כרגע לגירסת ה PC והיכן?

תודה מראש.

פורסם
אין לי מושג מי מנהל את השרת TS של הפורום שנראה לא זמין כרגע... שלחתי הודעה ל- Sarm1x שפתח את הדיוני מידע על השרתים של הפורום (ובין השאר השרת TS) בפורום באטלפילד, אולי הוא יידע מה קורה.

עריכה

יש שרת TS לא רשמי בכתובת vee.teamspeak.social

יפתחו לנו חדר במידת הצורך

I opened the Vee Social one because the HWZ one seemed down and such, it is indeed unofficial but everyone is invited and opening a room should not be an issue.

Looking forward for the release, though i will only be back in the country on the 16th, and that too for a weekend before i have to fly back to work, but im counting on my laptop? :o

Do i need to register at Rockstars Social Club for the game by the way, was not really following on those requirements :x

פורסם
יש הנחה למי שכבר רכש את המשחק לקונסולות הדור הקודם? מה המחיר הכי זול כרגע לגירסת ה PC והיכן?

תודה מראש.

יש אצל GMG לאחר הנחה עם הקוד הבא SAVE22-OVERHO-LIDAYS ב46.79$

http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/grand-theft-auto-v/

או אצל nuuvem ב28.99$ צריך להתחבר עם פרוקסי כדי לקנות אבל לא נראה לי שאף אחד פה בדיון עדיין קנה חוץ מBarM שכנראה יעדכן היום לפי מה שהוא אמר + יש צילום מסך שנותן מידע על הPreload

http://www.nuuvem.com.br/produto/2086-grand-theft-auto-v

פורסם
  • מחבר

אנשים התחילו להשתגע, זה פשוט הזוי

חחח

פורסם

אהבתי xD

פורסם

חחחח אני אחד מהם :)

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור.

מין הסתם שכל הריטליירים יחלקו את המפתחות, הם כבר ידריכו אותנו איפה להזין את הקודים. :)

פורסם

יש לי מפתח מ-GMG!

האושר

כותב לי שהקוד לא בסדר או משומש!

W

T

F

עריכה:

טעיתי, זה כנראה המפתח של SA

התרגשתי לשווא.

פורסם
  • מחבר

איך קיבלת מפתח מ-GMG?

פורסם

נכנסתי למשתמש שלי

Games

היה משולש אפור כזה, של "הרחב"

ואז הופיע GTA V עם מפתח וכפתור download

עריכה:

זה כנראה מפתח הסטים של SA, טעות שלי, מתנצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים