פורסם 2015 באפריל 610 שנים חיפשתי קצת על החנות הזאת, נראה שזה חנות מסודרת, אני רואה שיש אנשים שאומרים שהם ריסיילר מורשה והמחירים שם נמוכים יותר בגלל האזור (כמו שברוסיה המחירים נמוכים יותר), רק שלא תמיד נמוכים יותר ממה שבסטים באזור הזה.בנוסף אומרים שחלק מהמשחקים שנמכרים שם הם עם region lock - צריך לוודא לפני שקוניםhttp://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2907871
פורסם 2015 באפריל 610 שנים כן,אבל למשחקים עם region lock כתוב שם בכתב בצבע בולט,כמו פה:http://www.nuuvem.com.br/produto/1709-south-park-the-stick-of-truth
פורסם 2015 באפריל 610 שנים אהה יפה שהם רושמים את זה. לא יצא לי לראות עוד חנויות שמציינות דברים כאלה...
פורסם 2015 באפריל 610 שנים נראה שזה לא נעול לאזור מסוים כי אחרת בחלק שכתוב Importante היה כתוב כמו בGrand Theft Auto IV: Complete Edition - nuuvem אבל אני עדיין לא בטוח מאחר ואי אפשר להוסיף לעגלה אלא אם משתמשים בפרוקסי. עריכה: לא נוספו לי תגובות חדשות משום מה עד שהתרענן הדף לאחר שהגבתי. נערך 2015 באפריל 610 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 באפריל 610 שנים הם שינו את זה לאחרונה שלרוב(אם לא לכל) המשחקים שם צריך VPN.לדעתי יותר מידי התעסקויות מיותרות. אני מעדיף לשלם מחיר מלא ולא לחשוש מדבר.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים לדעתי יותר מידי התעסקויות מיותרות. אני מעדיף לשלם מחיר מלא ולא לחשוש מדבר.לגיטימי.אבל גם מי שקנה או ייקנה מGMG במחיר זול יותר לא צריך לחשוש מדבר.גם nuuvem נכלל תחת הקטגוריה של האתרים האמינים.הייתי חושש אם הייתי קונה CD key מcjs או מg2a או מכל האתרים המפוקפקים האחרים...
פורסם 2015 באפריל 610 שנים לדעתי ברגע שצריך VPN/תוכנת תרגום בשביל לקנות אז האתר לא לגיטימי, לפחות לא בשבילנו. לא חסר חנויות שמיועדות לאיזור של ישראל והמחיר בהן סביר, GMG מצויינים, gamesplanet מצויינים, STEAM מרבים במבצעים ויש גם את GETGAMES, gamersgate ו dlgamer...הכאב ראש של לקנות מאיזור אחר לא שווה את ההפרש במחיר.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים אני ממש לא מבין את זה.VPN זה ממש לא מה שזה היה פעם.זה ממש לא סיפור.היום קליק אחד(אני לא מגזים) והאתר חושב שאתה מברזיל.אני עושה את זה כבר הרבה זמן ואף פעם לא הייתה לי בעיה ואני חוסך מלא על משחקים.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים ובכל זאת סטים, ORIGIN ואחרים כל הזמן מוסיפים מגבלות נוספות בגלל השימוש ב VPN, יותר ויותר משחקים דורשים VPN גם בהפעלה וזה רק עניין של זמן עד שיהיה צריך VPN קבוע בשביל לשחק בהם. החברות צודקות, ההנחה מיועדת למדינות שבהן אנשים לא יכולים להוציא 60 דולר על משחק, היא לא מיועדת לאנשים שלא רוצים לשלם. אין שום סיבה שהם יפסידו כי היה חשוב לך "הדיל" של לקנות ממדינה מתפתחת. דרך אגב בגלל הבעיות האלה היום אפילו GIFT קשה לעשות בסטים.אם אתה גר במדינה שאין בה הנחה ואין לך 60 דולר אז אתה לא חייב לקנות ביום שהמשחק יוצא, חצי שנה אחרי זה הוא יהיה בהנחה (היום לרוב אפילו עוד לפני שהמשחק יוצא אפשר לקנות אותו ב 45$, אפילו במקרה של GTA ו COD שמסתדרים מצויין גם בלי ההנחה).
פורסם 2015 באפריל 610 שנים לגיטימי.גם nuuvem נכלל תחת הקטגוריה של האתרים האמינים.הייתי חושש אם הייתי קונה CD key מcjs או מg2a או מכל האתרים המפוקפקים האחרים...וזאת בדיוק הייתה הכוונה שלילדעתי ברגע שצריך VPN/תוכנת תרגום בשביל לקנות אז האתר לא לגיטימי, לפחות לא בשבילנו. לא חסר חנויות שמיועדות לאיזור של ישראל והמחיר בהן סביר, GMG מצויינים, gamesplanet מצויינים, STEAM מרבים במבצעים ויש גם את GETGAMES, gamersgate ו dlgamer...הכאב ראש של לקנות מאיזור אחר לא שווה את ההפרש במחיר.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים אוריג׳ין לא שינו בכלל את המדיניות שלהם.וכבר יש מספר משחקים שדורשים חיבור רציף לvpn על מנת לשחק בהם ממדינות מסוימות.אם המשחק זמין מחנות אחרת שכן נותנת לי הנחה ולא מצאיכה ממני יותר מדי זמן וגם נותנת לי 50% הנחה על המשחק כשהוא יוצא,מה הבעיה? כולם יוצאים מרווחים פה, הלקוח, החנות והספק. צאמין לי שאף אחד לא מפסיד פה כסף,במיוחד לא החנויות והספקים שעושים על הגב שלנו מליונים. נערך 2015 באפריל 610 שנים על-ידי BarM
פורסם 2015 באפריל 610 שנים ספציפית בנוגע לGTA אין כל חשש מקנייה בGMG מאחר ו Gamespot עצמם פרסמו אותם כאתר לגיטימי לקניית המשחק.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים הם שמים מוניטין של שנים ומליונים על הכף עם משחקים כמו GTAV. GMG יודעים טוב שאם הם יפקששו הם גמורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.