עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני, HunterVee בסטים, מקווה שלא ידחו לנובמבר :P

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני הזמנתי דרך הסטים :-)

פורסם

למי שרוצה הניק שלי זה Epidem בסטים, עם אותו סמל כמו פה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז המשחק יוצא בעוד חודש וקצת, בנתיים יצא עדכון HEISTS לברי המזל והקונסולות - מוזמנים לחפש ביוטוב ולהתרשם, נראה ממש איכותי!

ממה שקראתי וראיתי, לבד זה כמעט בלתי אפשרי לביצוע, משימות מורכבות יכולות להגיע לשעות של משחק (שעתיים וחצי לשוד של בית כלא לדוגמה שהיו בו 4 חברי צוות!)

מי שעדיין לא הצטרף לCREW של הפורום, הגיע הזמן :)

אגב, באיזו תוכנה תעדיפו לתקשר? ממה שאני זוכר בתקופתי היו תוכנות סגנון ונטרילו או טים ספיק, הם עדיין רלוונטיות?

סקייפ אני פחות מעדיף כי זה מאפשר לכולם לדבר ביחד וזה ייצור בלאגן.

פורסם

יש שרת טים ספיק לפורום, צריך לברר מי אחראי עליו ואם עדיין פעיל ולפתוח חדר ל gta

פורסם

אתם עדיין אופטימים?

אני רק מחכה להודעה שזה נדחה שוב... ימח שמם.

בכל מקרה אם הבנתי נכון, לא יהיה צורך בתוכנה צדדית בכדי לדבר.

אם אני לא טועה יהיה אפשר לדבר בתוך המשחק עצמו (אונליין) אחד עם השני.

פורסם

כל ה VOIP שבמשחק תמיד על הפנים .. כבר שנים שאני משחק עם חברים ב Team Speak ( שאתם תמיד מוזמנים להיכנס אליו ואני אשלח לכם את הכתובת בפרטי )

אני לא אופטימי לגבי היציאה של המשחק ... בגלל זה גם לא עשיתי PRE ORDER

פורסם

זה יוצא ביחד עם האונליין או בנפרד?

פורסם

טוב הייתי בטוח שזה מקום למצוא בו שותפים לonline אבל אני קולט שזה פאקינג "דיון" המתנה של 40 עמוד לגרסת הPC!

חח אתם לא אמיתיים! בכל מקרה אני בשעתו קניתי PS3 במיוחד ל GTAV כי היייתי בטוח שהמצב יהיה ככה,וגם המחשב שלי לא היה סוחב אותו במיוחד,

זאת הייתה החלטה מצויינת כי זה באמת המשחק של פעם בחיים.

למי שרוצה לדעת קצת על ה

HEISTS של האונליין,זה לגמרי אחד הדברים הטובים שיש,במיוחד אם זה עם חברים (שלצערי לא מצאתי אז אני מחפש עם מי לשחק).

זה משימות משותפות ל 4-7 (אולי גם יותר שחקנים), ממש יפות,דומות לסינגל רק קשות הרבה יותר,בחלקן אסור למות בכלל מה שהופך את זה לאתגר מטורף,אבל באמת מטורף...

השיט הזה יכול לקחת לכם 6 שעות בלי שתשימו לב זה ממש גורם לך לשכוח את החיים,היופי הוא בזה שכל משימה מורכבת מכמה תתי משימות ככה שזה משמ כמו להיות בסרט מתמשך,

כרגע ניסינו לעבור משימה ממש קשה ופשוט לא הלך,קודם גונבים ג'יפים,אחר כך מעמיסים סמים על מטוס,ולאורך כל הדרך מלא אוייבים\משטרות,תמיד יוצא שמישהו מת,זה משהו לעשות עם חברים,חח אחרת אחד משתגע על השני

פורסם

תודה,נראה כמו פתרון נחמד...

יש פה דוגמא לאחד ה heist היותר טובים,בריחה מבית הסוהר,כל מי ששיחק הרבה עד היום בGTA V בסינגל לא מצא יותר מדיי מה לעשות עם השטח העצום והמושקע של בית הסוהר,חוץ ולהציק לשומרים במגדל ולצלוף בהם, היה ברור שיתנו בראש במולטיפלייר ויעשו עם הכלא משהו והנה זה זה קרה חח..

גם כאן אבל מבינים כמה זה קשה אם באמת מנסים לעבור את הכל בלי למות (לא הצליח להם בסרטון,הוא ערוך) וגם כמובן לשחק בלי auto aim שממש הורס את החוויה,עם כמה שזה קשה עם שלט של סוני,זה אפשרי לגמרי וזה הרבה יותר מאתגר.

פורסם

באמת סרטון חזק.

רק לא הבנתי דבר אחד.

ב-14:25 אחד מחברי הצוות נהרג.

המשימה לא הייתה אמורה להיכשל באותו הרגע?

זה נראה שבסוף למרות זאת הם הצליחו לעבור את המשימה בהצלחה.

פורסם

ואוו ... מדהים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים