עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שהם בחרו להתמקד בהשלמה של "הדור הבא" קודם. אם תראה את הלוגים המודלפים של תקלות טכניות, אתה תראה שגרסת המחשב האישי סובלת הכי פחות, בזמן שבקונסולות הופיעו באגים חריפים ששוברים את המשחק.

על הפרש של חודשיים אין ספק שהכל הושלם בסמוך. העניין הוא שגרסת המחשב האישי דורשת התאמות נוספות לממשקים חיצוניים. מלבד הסיבה השיווקית שהיא לגיטימית לחלוטין מבחינתה של רוקסטאר, אולי יטמיעו מערכת הצטרפות לחברים דרך סטים. נותר רק לקוות.

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק עכשיו הבנתי שהם הציבו תארכים בידוק מתי שFC4 וSaints Row: Gat out of Hell יוצאים :lol:[h=1][/h]

פורסם

^^^

חחח, רוע לב xD

http://steamdb.info/app/271590/graphs/

בדיקות דרך STEAM בדרך כלל מצביעות על STEAMWORKS.

בסופו של דבר R* הם חלק מ TAKE2, אותה מפיצה שבאתרים שלה הרבה פעמים מופיע לוגו של STEAM במקום PC :P

http://evolvegame.com

פורסם
צריך לזכור ש MS וסוני דורשים דיי הרבה מהמפתחים, היו בזמן האחרון כמה משחקים שלא הצליחו לקבל אישור בגלל באגים, בעיות ביצועים ואפילו בגלל הבדלי רזולוציה (MS לא אישרו להוציא את דיאבלו 3 ברזולוציה שנמוכה מ 1080P). העדיפות שלהם תמיד הייתה קונסולות וגם במקרה הזה הם בחרו קודם להתמקד בהשלמה של גירסת "הדור הבא" ורק אחר כך להשלים את כל מה שמיוחד ל PC. כל עוד התוצאה בסוף טובה אני לא רואה עם זה בעיה.

הדרישות של סוני וMS זה בדיחה

לא חסר משחקים שרצים בפחות מ30FPS ובטח שלא חסר משחקים שרצים בפחות מ1080P

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הדרישות:

פורסם

בצד החיובי - דרישות המערכת נדיבות, והתמונות ב-4K מראות עד כמה אנחנו הולכים להינות

בצד השלילי - מה לעזאזל?! מה?! המשחק המצופה ביותר מבחינתי בשנים האחרונות

פורסם

וכמעט לקחתי חופש מהעבודה ב27 ...

פורסם

אני ממש מופתע לראות דרישות מערכת סבירות ולא משהו עם איזה tri sli Titan black. הייתכן וזה הולך להיות פורט טוב? ;)

פורסם

זה כאילו הם שיחררו אותם רק כדי לצחוק על CD RED והדרישות המגוכחות שלהם

(הכותב אינו עיוור ומנסה רק להצחיק)

פורסם

בא לי לבכות.

כמה חיכתי לזה, איך אשרוד עכשיו עוד חודשיים...

פורסם

Yea it sucks it was delayed but hoping for a good final product, meanwhile i fill my time with an amazingly awesome game called Kerbal Space Program, fills the time well!

פורסם
בא לי לבכות.

Induced coma

פורסם
בא לי לבכות.

ככה

south-park-s10e12-go-god-go_4x3.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו עשה preorder דרך סטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים