עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

למה אין טעם שיצא לקונסולות? א. רווח נוסף. ב. קהל נוסף שיהיה לו את האפשרות שישחק. ג. המשחק יראה יותר מדהים מעכשיו

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחיר לדעתי לא אמין אז גם התאריך לא

פורסם

הם סתם כתבו שטויות באתר הזה...וכבר פרסמו את הקישורים לאתרים האלה.

GFWL גם ככה הולך להיסגר אז שיוציאו איתו משחק חדש זה לא סביר בעליל.

פורסם
כמובן שיש טעם... אבל לא נראה לי שבכלל צריך להפעיל לחץ, כי רוקסטאר יכולה למכור לך את המשחק בפעם השנייה בטענה שזה גרסה משופרת לקונסולות חזקות יותר ועם גרפיקה טובה יותר וכו' וכו'...

זה למה הם נמנעו בעבר לשחרר את גרסת הPC באותו הזמן עם גרסת הקונסולות, וזה גם ככל הנראה למה גרסת הPC (וגרסת הקונסולות החדשות) מתעקבת גם הפעם

לא בעיה לרוקסטאר לשחרר את גרסאות ה-pc והnext gen ביחד עם עוד כמה משימות, כלי נשק ופעילויות ולקרוא לגרסא זו מורחבת.

שאלת על השליטה במסוקים. במסוק אני שולט די בצורה טובה, זאת בהנחה שאני משחק עם טרבר שיש לו את יכולת הטיסה הטובה ביותר. אם אני מנסה לטוס עם פרנקלין הדרך להתרסקות היא קצרה מאוד (לא הלכתי איתו לבית ספר לטיסה....טוב נו, תמיד טוב שיש מצנח). בנוגע לשליטה במטוסים השונים היא כבר יותר קשה, מעצבנת לעיתים ודורשת תרגול ומיומנות יותר גבוהה. סה"כ השליטה במסוק היא די נוחה ופעמים רבות אני מעדיף לקחת את המסוק שאני צריך לגמוע מרחקים ארוכים מאשר להתחיל לנהוג כמה דקות ברכב, דבר שאיכשהו תמיד מסתיים באיזה מרדף ובלאגן לא נורמלי:yelclap::yelclap::yelclap:

פורסם

כמו AC 3...

חוץ מזה למי אכפת מהמולטיפלייר במשחקי "עולם פתוח" גם ככה ? אני לא זוכר שהמולטי של GTA IV היה פופולארי במיוחד.

שמועות נוספות בנוגע לגרסת המחשב - http://www.dsogaming.com/news/rumor-gta-v-pc-may-have-support-for-dx11-64bit-memory/

פורסם
כמו AC 3...

חוץ מזה למי אכפת מהמולטיפלייר במשחקי "עולם פתוח" גם ככה ? אני לא זוכר שהמולטי של GTA IV היה פופולארי במיוחד.

אל תשווה בכלל...המולטי של GTA V הולך להיות חזק.

פורסם

אני לא זוכר שלIV היה מולטי, מה פספסתי?

פורסם

לפי מה שהבנתי , בgta v אפשר ליצור קבוצה רצחנית (פשוטו כמשמעו...) , וללכת לשדוד בנקים או סתם לחסל זקנות...

המולטיפלייר אמור להיות אחד הטובים.

פורסם

במיוחד שבאמצע השוד אתה יכול לבגוד בקבוצה, דבר שיעשה את המולטי ליותר מעניין

פורסם

ענק

פורסם
במיוחד שבאמצע השוד אתה יכול לבגוד בקבוצה, דבר שיעשה את המולטי ליותר מעניין

אז רוצה לשחק איתי במולטי?

אני יהיה אחראי על לקיחת הכסף מהכספת , ואתה תשמור מפני שוטרים...

אני מבטיח שאני אחסל את הדמות שלך רק קצת לפני שנגיע לבית המחסה , זה מקובל עליך?:mad0233:

זה נשמע כמו ציניות , אבל אני בטוח שרוב המקרים של שיתוף פעולה יגמרו בlast man standing , אחרי הכל זה gta...:alcoholic1:

פורסם

בדיוק כמו בחיים, צריך לבחור היטב כשמקימים צוות לבצע שוד בנק.

and i should know, cause i... watched some movies

פורסם

henry אתה משחק על סוני או אקסבוקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים