פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים כצפוי...http://www.dsogaming.com/news/nvidia-retracts-from-its-earlier-gta-v-pc-this-fall-statement-we-deeply-regret-the-error/"This statement was made with the intent of expressing enthusiasm for the games industry"כמו שחשבתי.......
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים נראה טוב אפילו שיש דברים שלא הבנתי בשביל מה צריך אבל נחמד שיש כמו צניחה חופשית
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים נראה טוב אפילו שיש דברים שלא הבנתי בשביל מה צריך אבל נחמד שיש כמו צניחה חופשיתלמה לא צריך? זה עוזר לפעמים...היה גם ב SA וב IV EFLC
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מה עוזר לעשות צניחה חופשית לכיף במולטי? ושוב לא אכפת לי שיהיה רק לא מבין את הצורך
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים זו דרך מהירה להגיע ממקום למקום עם מסוק/מטוס.מה גם שאם יורים בך במסוק, טוב שיש איך לנטוש.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אני לא חושב שהם יוותרו על שוק המחשבים הביתיים, אבל השאלה האמתית היא כמה זמן יקח להם לשחרר את הגרסה למחשב.אם הם יתעדפו את הקונסולות החדשות על פני הגרסה על המחשב אז אנחנו עלולים לחכות עוד הרבה זמן.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים הם יתעדפו, רוקסטאר חייבת מכירות ופרסום ולכן יש סיבות לא קטנה שגרסאת הפיסי תדחה אחרי קונסולות הדור הבא, אמנם לא בהרבה. אני מעריך שכחודשיים בערך.תמים מי שחושב ש-GTA V לא יגיע למחשב
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אם הם מאמינים חזק באפקט שלמולטיפלייר יהיה על המכירות בPC הם כנראה יוציאו אותו מוקדם.אם לא, הם עלולים לחכות חצי שנה ואפילו יותר.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מצד שני GTA IV לא הכיל בגלל לוגואים של PC בהשקה אז המצב כרגע יותר טוב ממה שהיה אז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.