פורסם 2011 ביוני 2914 שנים היי חברה, זהו הפרוייקט האחרון שלי ואני שמח לשתף אתכם. בגלל הצורך בהוספת רדיאטורים אצלי, וכן כמה תוספות, החלטתי לסגור את כל הפינות שמפריעות לי חומרה: 875k p7p55d evo 4x2gb ddr3 2xgtx 470 1200w psu 3x500gb f3 מארז haf932 קרור: RX360 RX240 11x120mm fans Heatkiller v3.0 mosfet block 2xek 470 block xspc res+d5 ek sli bridge השידוגים מהמערכת הקודמת (לא הכל מוכן עדיין). - מעבר למחברים עם quick connect. - מעבר לצנרת 3/8" (10מ"מ) - יותר אסטתי, עדין, ונוח. - צביעת המארז לשחור - מה שעוד לא שחור. - חיתוך המארז - הכנת מקום לעוד רדיאטור בתחתית. - זיווד\חיווט מחדש. - הכנת המערכת לAquaero 5 XT ! - מבחינת חוטים וכו' - הכנת מארז חיצוני לAquaero... אלו תמונות ראשונות מהעבודה על המארז: נכון יפה ? Aquaero 5 בהמשך
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר זוהי הרכבה לא סופית, אני רוצה לוודא מה אני צריך להכין לAquaero 5, רציתי לוודא גם שהכל יושב כמו שצריך, שהמשאבה מספיקה וכו'. את מחברים הסקסיים האלו אני מכיר כבר כ10 שנים, היתרונות: יפים, נוח להרכיב ולפרק צינור. חסרונות: *חובה* להשתמש בטפלון על ההברגות, קשה להשיג צינור מתאים, יקר. בהרכבה הראשונה לא שמתי טפלון ואכן כל המחברים נזלו... אז שמתי + חיזוק טוב ואין בעיות. קדימה לתמונות ולסירטון שמראה את הזרימה על מהירות -1- מתוך 5 !!
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר עדכונים: חיברתי הכל והתחלתי לבדוק מספרים, אני שם לב להפרש של עד 8 מעלות+ בין הכרטיסים בעומס. אני יודע שההפרש אמור להיות -גג- 5 מעלות. אני משתמש בשלושה מסכים, והפעם חיברתי שניים לכרטיס השני ואחד לכרטיס הראשון, מה שגרם לעומס נוסף. הכרטיס השני מקבל מהכרטיס הראשון מים עם תוספת חום ובנוסף שני המסכים מעמיסים עליו עוד. כאשר העברתי מסך אחד לכרטיס הראשון העניינים חזרו לעצמם - כ5 מעלות הפרש לכל היותר. כמו כן אני יכול לשחק כאשר המאווררים על 5V, שקט ביותר - ושחיק בOC יש לי צעצוע נוסף שאני חושף היום - מד הספק למעבד. הוא מאפשר לראות גם את ה12V ואת הזרם שהמעבד לוקח. במנוחה הצריכה היא כ30W, הסירטון הוא ב4ghz על 1.41v vimc 1.39 על 4.2 עם 1.475 אני מגיע ל200W צריכת מעבד - גדול המדידה הוא 240 אם אני לא טועה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר הוא הגיע תמונות בהמשך. התעסקתי איתו אתמול ואני יכול לספר לכם כמה דברים: - מסך המגע אכן עושה בעיות - כמו שלא מעט כבר חוו - לכן מומלץ הPRO. - *חובה* שלט. - אני לא יכול להריץ יותר ממאוורר אחד של 370ma על ערוץ, הטמפ' של הרגולטור מגיע ל95C - מוזר. - אם אכן אין אצלי תקלה, אז מומלץ לקחת PRO + בלוק מים - לא כל מה שAE5 יכול לעשות ניתן להגדיר מהתוכנה (BETA 4) לכן חובה שלט. - חיבור החשמל הראשי שלו מתאים רק למחבר ללא תוספות אחיזה, רגיל וחלק. - מומלץ ללמוד אותו על "יבש" טוב טוב - התעסקתי בלי להכיר אותו וכיביתי הכל - משאבה+מאווררים - בטעות, לא ידעתי להחזיר והמחשב כבה (הגנת מעבד). חוץ מאלו המוצר *מדהים* אין סוף אפשרויות התעסקות, אין סוף נתונים, המון אביזרים נוספים שאפשר להוסיף לו, איכותי מאוד (המסך קצת פחות). תוך זמן די קצר הגעתי למצב הראשוני שרציתי - עקומת השליטה של המאווררים כתלות בהפרש המים מול האוויר. נמשיך בהמשך
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר טוב, קרור עושה את ההבדל (שוב...) אחרי הפיתרון שהתקנתי (כל זה עד שהבלוק יהיה), אני מריץ: 12 מאווררים D: סה"כ ההספק קרוב כבר למקסימום המוצהר של 50-60W. בבדיקות חיברתי *7* מאווררים לערוץ אחד ולא הייתה בעיה - פשוט שהזרם הכולל עולה על ה1.65A המוצהר לשימוש - לכן לא הוספתי עוד וירדתי ל4 מקסימום לערוץ. המאווררים הקטנים נשלטים גם הם אוטומטית ומכוונים לא לתת לטמפ של הערוצים לעלות מעל 85C. תבלו
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים איכות זו לא מילה גסה. אין ספק שהרכיבים נברחו בקפידה, העבודה בוצעה ללא רבב - והתוצאה בהחלט מרשימה. הירידה לפרטים הקטנים היא זו שעושה את ההבדל. אני בספק אם חלק מהקוראים כאן הבינו מהי ה"דלתא" המדוברת - אני ממליץ לכל אלו ללמוד מהפרוייקטים מהסוג הזה. אין הרבה מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.