פורסם 2011 ביוני 2914 שנים היום נתקלתי באתר הזה והשיטה שלהם, האם זה עוד בלוף או שיכול באמת להיות שזה באמת עובד ?http://www.naturalpe.co.il/אולי יש מישהו באתר שכבר ניסה את זה ויכול לתאר בכמה מילים מה זה בדיוק ?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים איבר* לא קראתי את זה אבל אני בספק שיש אמת בדבר, מצד שני פעם ראיתי ביס דוקו שעושים ניתוחים להגדלה ויש הבדל רק במצב רפוי ובזקפה הגודל נשאר זהה כבעבר. בכל מקרה, למי שיש איבר קטן -> הגודל לא קובע ולמי שיש איבר גדול -> הגודל כן קובע בהצלחה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים עושה רושם שמדובר בשיטה שפועלת על גורם פסיכוסומטי כלשהו.השיטה פועלת כמו שאורן זריף עוזר לאנשים מסויימים - מכנית, כימית וביולוגית, אין שינוי, אך יתכן שהשפעה פסיכולוגית כלשהי עוזרת או גורמת לתחושה של שיפור (אולי הפרשה של הורמונים מסויימים? אני לא ממש מבין בזה). יתכן שלאנשים מסויימים היו בעיות זיקפה - וכעת שגורם פסיכולוגי כלשהו עוזר להם לקבל זיקפה מלאה, הם מבינים את זה כ"גדילה" של איבר המין.אם אתה מוכן בכלל להאמין ששיטה "ידנית" כלשהי תרגום לבולבול שלך לגדול (ועוד במספר ס"מ!), אני לא רואה איך אנחנו יכולים לעזור לך. אשרי המאמין.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר אני לא מעוניין בזה אני רק שואל האם זה אפשרי, מספיק לי הגודל שלי ממש לא צריך להגזים ועוד עם בונוס של 7 ס"מ.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים תיקנתי לך את הלינק, והורדתי משם את קוד ה-affiliate שבטח נכנס לך לשם "בטעות".. מחיר הצטרפות מיוחד לתקופה מוגבלת:219 ש"ח בלבד! * שים לב! הצעה זו מסתיימת מחר (יום חמישי ה-30/6 בחצות בדיוק) הצטרף כבר עכשיו לפני שתפספס! LOL בבקשה תזכירו לי להיכנס לעמוד הזה גם מחר, אני מת לראות איך צדקתי בניחוש ובאמת מחר הוא יגיד לי שזה "במקרה" מסתיים מחרתיים...
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר עוד מילא להריץ צחוקים בFXP אבל כאן איי אפשר להתייחס לנושא ברצינות פעם אחת. אז אתם אומרים שזה שטויות, ומה הקטע שרץ בארה"ב על איזה שהוא תכשיר שכעיקרון אמור לנפח שרירים, אבל כמו כן עם תרגילים מסוימים יכול להגדיל את איבר המין ב7 עד 14 ס"מ, אפילו שזה נשמע הזוי ומי צריך בכלל איבר מין בגודל של 40 ס"מ למשל האם זה יכול להיות אפשרי ?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים צודק אחי, זה נושא רציני מאוד :'( , וההודעה שלך הייתה כה רהוטה, אני לא יודע מה חשבנו.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים לא חסרות "תרופות פלא", רק שעוד לא שמעתי על אחת שאשכרה עובדת.תהיה בטוח שאם זה היה עובד, כולנו היינו שומעים על פריצת הדרך העולמית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.