עבור לתוכן

שאלה האם זה נכון מה שאומרים כאן על הגדלת עיבר המין, נושא רציני בלי בדיחות.

Featured Replies

פורסם

היום נתקלתי באתר הזה והשיטה שלהם, האם זה עוד בלוף או שיכול באמת להיות שזה באמת עובד ?

http://www.naturalpe.co.il/

אולי יש מישהו באתר שכבר ניסה את זה ויכול לתאר בכמה מילים מה זה בדיוק ?

• תגובות 36
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איבר*

לא קראתי את זה אבל אני בספק שיש אמת בדבר, מצד שני פעם ראיתי ביס דוקו שעושים ניתוחים להגדלה ויש הבדל רק במצב רפוי ובזקפה הגודל נשאר זהה כבעבר.

בכל מקרה, למי שיש איבר קטן -> הגודל לא קובע

ולמי שיש איבר גדול -> הגודל כן קובע ;)

בהצלחה.

פורסם

בחור,

גש ל רופא ושאל אותו. או בקש הפניה לאורולוג.

פורסם

יש לדיון הזה פוטנציאל. ;)

פורסם

עושה רושם שמדובר בשיטה שפועלת על גורם פסיכוסומטי כלשהו.

השיטה פועלת כמו שאורן זריף עוזר לאנשים מסויימים - מכנית, כימית וביולוגית, אין שינוי, אך יתכן שהשפעה פסיכולוגית כלשהי עוזרת או גורמת לתחושה של שיפור (אולי הפרשה של הורמונים מסויימים? אני לא ממש מבין בזה). יתכן שלאנשים מסויימים היו בעיות זיקפה - וכעת שגורם פסיכולוגי כלשהו עוזר להם לקבל זיקפה מלאה, הם מבינים את זה כ"גדילה" של איבר המין.

אם אתה מוכן בכלל להאמין ששיטה "ידנית" כלשהי תרגום לבולבול שלך לגדול (ועוד במספר ס"מ!), אני לא רואה איך אנחנו יכולים לעזור לך. אשרי המאמין.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין בזה אני רק שואל האם זה אפשרי, מספיק לי הגודל שלי ממש לא צריך להגזים ועוד עם בונוס של 7 ס"מ.

פורסם

תיקנתי לך את הלינק, והורדתי משם את קוד ה-affiliate שבטח נכנס לך לשם "בטעות".. :)

מחיר הצטרפות מיוחד לתקופה מוגבלת:

219 ש"ח בלבד!

* שים לב! הצעה זו מסתיימת מחר (יום חמישי ה-30/6 בחצות בדיוק)

הצטרף כבר עכשיו לפני שתפספס!

LOL בבקשה תזכירו לי להיכנס לעמוד הזה גם מחר, אני מת לראות איך צדקתי בניחוש ובאמת מחר הוא יגיד לי שזה "במקרה" מסתיים מחרתיים...

פורסם
images?q=tbn:ANd9GcSYBRIKzpfjQptXaAETFRws_A3Pu-XAO3IRJu4Z2h92vUFsKF9a
פורסם

נראה מתאים משהו....

פורסם
  • מחבר

עוד מילא להריץ צחוקים בFXP אבל כאן :facepalm: איי אפשר להתייחס לנושא ברצינות פעם אחת.

אז אתם אומרים שזה שטויות, ומה הקטע שרץ בארה"ב על איזה שהוא תכשיר שכעיקרון אמור לנפח שרירים, אבל כמו כן עם תרגילים מסוימים יכול להגדיל את איבר המין ב7 עד 14 ס"מ, אפילו שזה נשמע הזוי ומי צריך בכלל איבר מין בגודל של 40 ס"מ למשל האם זה יכול להיות אפשרי ?

פורסם

צודק אחי, זה נושא רציני מאוד :'( , וההודעה שלך הייתה כה רהוטה, אני לא יודע מה חשבנו.

פורסם

עזוב אותך מהגדלת ה"עיבר" לך תעבוד על כישורי הלשון, תרתי משמע...

פורסם

לא חסרות "תרופות פלא", רק שעוד לא שמעתי על אחת שאשכרה עובדת.

תהיה בטוח שאם זה היה עובד, כולנו היינו שומעים על פריצת הדרך העולמית.

פורסם

איך מישהו אמר לפני... יכול להיות מעניין.

פורסם

החופש הגדול הגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים