פורסם 2011 ביוני 2914 שנים יש לי מסך מחשב BENQ G925HDA תומך HDCP.המסך הוא עם יציאת VGA בלבד. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר למסך הזה את הסוני עם איזה כבל מתאם או משו???
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים קודם כל זאת כניסה ולא יציאה וקוראים לD-sub.VGA הוא לא שם של ממשק פיסי.שנית, איפה ראית שיש למסך יכול HDCP?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר קודם כל זאת כניסה ולא יציאה וקוראים לD-sub.VGA הוא לא שם של ממשק פיסי.שנית, איפה ראית שיש למסך יכול HDCP?1.כניסת D-Sub זה הכניסה הרגילה למסכי מחשב?אם כן לזה התכוונתי2.תראה כאן במאפיינים כתוב תמיכה בHDCP:http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=10815
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים ל G925HD יש חיבור DVI עם HDCP. לG925HDA אמור להיות רק D-Sub ובמילא אין אפשרות ל HDCP. קורה שחנויות (או אפילו יצרניות) מתבלבלות וכותבות במפרט של הדגם אפשרויות ששקיימות בדגם כמעט זהה, למרות שהאפשרות איננה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר לפי מה שהבנתי הps3 עובד רק על מסך שתומך HDCP. זה אומר שהוא לא יעבוד לי על המסך הזה?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים אם אין לך DVI אין לך בכלל יכולת לחבר אותו. לא מבלי להשתמש במתאם שעולה יותר מהמסך המעפן שיש לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.