פורסם 2003 בדצמבר 322 שנים יש לי את ה LITEON , רוצה לקנות את ה 106 - רוצה לחבר את שניהם ביחד - לא הולך לוותר על ה LITEON - צפויות בעיות ?
פורסם 2003 בדצמבר 322 שנים שום בעיות, אבל בתוכנת הצריבה צריך להגדיר באיזה צורב אתה רוצה לצרוב (אפשר לשנות כל פעם בלי בעיה).
פורסם 2003 בדצמבר 322 שנים אני עובד עם Plextor Premium 52x32x52 Blackשזה אחלה צורב דרך אגב אם מישהו מחפש המלצהובנוסף אליוPlexotr PX-708A DVD+-RWשהוא צורב דואל DVD....הכל עובד אחלה. בלי בעיות.לא חושב שיהיו לך בעיות.פשוט אל תשכח להגדיר את הצורב שאתה רוצה כל פעם לצרוב איתו.
פורסם 2003 בדצמבר 322 שנים מחבר ברור לי שיהיה צורך לשנות ביניהם ... המפרט - IDE0 - המאסטר זה DVD של PIONEER SLOT LOADING השני - צורב LITEON IDE1 - יהיה הצורב DVD ה HD יושב אצלי על SATA
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים Plexotr PX-708A DVD+-RW יש לך את הצורב הזה? איך הוא? אני מחפש המלצה עליו. הוא מתפקד טוב כ- Slave?
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים שוני כל עוד תקפיד על כלל הברזל - לא מחברים שני כוננים אופטיים על אותו ערוץ IDEלא תהיה לך התנגשות .דרך אגב הזמנתי את הפלקסטור החדש.
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים דרך אגב הזמנתי את הפלקסטור החדש.גם אני, ממזמן, מחכה לו כבר שלושה שבועות. אמור להיות משהו טוב !
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים מחבר טעות לפי דעתי, ה PLEXTOR עושה בעיות עם כל מיני סוגים של מדיות, אין יתרון לצריבה של X8 כי זה רק ב + וזה פורמט שהרבה נגני DVD לא אוהבים .... - אבל בכל מקרה - נבדוק את הנושא קצת יותר לעומק ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.