עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטי HD ע"י חיבורו לטלויזית LCD

Featured Replies

פורסם

ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט

תקציב:עד 4000 ש"ח ~

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

17 או 15 עם עדיפות ל17

תודה שוב

פורסם

17" לא ממש נוח לנשיאה ללימודים, הגודל+המשקל העצום.

מה דעתך על זה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2410m.htm

עדיפות ל-14" מבחינת משקל יחסית ונוחות נשיאה, ממילא הרזולוציה ב-14-15 היא זהה אז אתה לא ממש מרוויח פה שטח עבודה גדול יותר.

אם ממש לחוץ לך לקחת 17", למרות שאני לא ממש רואה סיבה למה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n7110-n2630qm.htm

אם אתה מוריד באפשרויות את מע' ההפעלה זה נכנס בדיוק לתקציב.

אני הייתי הולך על ה-Vostro 14".

פורסם
  • מחבר

חשוב לי הגודל של המסך כי אני לא מחבר את המחשב למסך חיצוני פרט לטלויזיה כשאראה סרטים ואם אעבוד שעות רבות מולו בנושאי לימודים זה עלול להיות מאוד לא נוח כשהמסך קטן.האם זאת סיבה נכונה בשביל ללכת על 17 אינץ'?

מבחינת חומרה אני רואה גם שהמחשב של ה17 אינץ' יותר טוב,השאלה היא עד כמה ההבדלים האלו באמת קריטיים?

תודה

פורסם

לדעתי 15" צריך להספיק, מהסיבה שאתה יושב ליד המסך במחשב נייד יותר קרוב מאשר שאתה יושב מול מסך רגיל, לכן גודל המסך צריך להיות נוח לעבודה מבחינת תזוזת העיניים שלך על המסך, אם המסך גדול יותר העיניים יתעייפו יותר כי המרחק נשאר אותו מרחק.

לשימושים שלך לפי מה שאני רואה I5 צריך להספיק.

שים לב שה-DELL VOSTRO מגיע גם עם מקלדת מוארת, מה שיאפשר לך לעבוד על המחשב גם בשעות הקטנות של הלילה ולהקליד בצורה נוחה מאד.

פורסם

בוא נאמר ככה - בשביל לסחוב יום-יום ללימודים, גם 14" זה גבולי. על 15" ו17" לא הייתי מדבר בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקחת את המחשב יותר מדיי ללימודים...רוב הזמן הוא יהיה בבית ינוע בין החדר לסלון למטבח או מדיי פעם החוצה קצת לבתי קפה וכו'...

פורסם
  • מחבר

לדעתי 15" צריך להספיק, מהסיבה שאתה יושב ליד המסך במחשב נייד יותר קרוב מאשר שאתה יושב מול מסך רגיל, לכן גודל המסך צריך להיות נוח לעבודה מבחינת תזוזת העיניים שלך על המסך, אם המסך גדול יותר העיניים יתעייפו יותר כי המרחק נשאר אותו מרחק.

לשימושים שלך לפי מה שאני רואה I5 צריך להספיק.

שים לב שה-DELL VOSTRO מגיע גם עם מקלדת מוארת, מה שיאפשר לך לעבוד על המחשב גם בשעות הקטנות של הלילה ולהקליד בצורה נוחה מאד.

כמה שנים בערך הוא יחשב מחשב חזק,כלומר כשיצא למשל וינדוס 8 אז הוא עדיין יפעל חלק? (אני מדבר על הdell vostro שאתה ממליץ עליו ה15 אינץ')

פורסם

חזק בשביל מה?

לנגן סרטים ב-HD יכול גם מחשב בפחות מ-2000 שקל.

תלוי שימושים.

פורסם
  • מחבר

מבחינת פתיחת ישומים רבים במקביל ושמערכת ההפעלה תרוץ חלק ללא תקיעות וכו'

פורסם

זה כבר יכולה להיות "מגבלה" למול הדיסק קשיח כאשר אם תשים SSD מהירות ה"תגובה" תפחת.

בגדול מחשב I3\I5 עם 4GB זיכרון צריך להספיק לשימושים שרשמת.

בעתיד אם תרצה אפשר לשדרג את הדיסק קשיח ל-SSD לניצול מקסימלי של המערכת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,אז זאת רק מגבלה של הדיסק הקשיח בעצם?

פורסם

זה שילוב של כל הגורמים יחד, כדי להגיע למצב שבו מקטינים כל גורם לצוואר הבקבוק במערכת.

ובכל הדיבורים עוד לא הזכרנו את הכרטיס הגרפי אך כאמור לשימושים שצויינו הכ. מסך המובנה החדש צריך להספיק.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל באיכות התמונה בסרטי HD על גבי טלויזית LCD בין כרטיסי המסך השונים? או שההבדלים באים לידי ביטוי רק במשחקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים