פורסם 2002 במרץ 1223 שנים אוקיי , כנראה שהשתגעתי לגמרי , אבל אני הולך לעשות את זה והכל בגלל שגיא , שיאמר לזכותו שהוא שרף לי את הפיוז הניע אותי : כל מה שקשור למודינג , אוורקלוקינג , ומה לא , אבל לא חנות מחשבים .מה שעכשיו אני צריך זה שם : תציעו שמות , השם שיבחר , מי שיספק את השם הנבחר , יקבל מודינג על חשבון הבית , בגבול הטעם הטוב .משהו מעניין , לא נורמלי , קליט , ולא יודע מה .... מקסימום 2 מילים ?
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים ModShack (אפשרי גם ModHut) Mod'O'Matic Modorama MOD-HQ ModdWorld (על משקל OddWorld) Modding Zone ;D כל הזמן עולים לי רעיונות חדשים, זה מדהים
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים ModShack Mod'O'Matic ;D ??? ??? ??? ??? זה מזכיר את רדיו שק וזה ממש לא טוב !
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים סה"כ שלוש הודעות ב ICQ ושיניתי לבחור את הנתיב.תצליח, בהחלט יש לך עתיד במקצוע הזה!
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים סה"כ שלוש הודעות ב ICQ ושיניתי לבחור את הנתיב.תצליח!זה לא אומר שבנתיים אני לא הולך לצבוע את הכבישים ..... ;D
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים סה"כ שלוש הודעות ב ICQ ושיניתי לבחור את הנתיב.תצליח!זה לא אומר שבנתיים אני לא הולך לצבוע את הכבישים ..... ;Dאתה צובע כבישים??????????????????וואלק תגיד לי איפה אתה מחר אני מבטיח לבוא עם סמיטרילר.....
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים כבר דירנו על זה פבל !!!דיברנו או לא דיברנו , פבל בנתיים צריך כסף וביום חמישי מתחיל לעבוד .
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מוזר שהפורום נותן לי לעשות לוגון כפול לכאן , כי אני עדייו בבית מחובר , ואני כותב את זה מבית של חבר , והוא לא עשה לי סרטים בלוגון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.