עבור לתוכן

מפרט למחשב נייד למתכנת

Featured Replies

פורסם

יי,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש מחו"ל שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה.

בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח.

התקציב המקסימלי הוא 3500-3000 ש"ח.

מעדיף של חברת DELL לכיוון ה-VOSTRO.

מסך 13,14 אינטצ'.

המחשב ישמש גם לחיבור לתחנת עגינה כמחשב נייח.

ומיועד עבור פיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה.

בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו.

השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל ,כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים smiley.gif

אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז.

חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך.

המון תודה לעוזרים!

פורסם

יש לך את הדגם הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm הוא בא עם SB של אינטל

בא עם כל היציאות העדכניות USB 3, ESATA , HDMI, ממה שאני יודע אין לו אפשרות של תחנת עגינה(אלא אם כן אתה מתכוון לתחנת עגינה שמתחברת דרך הUSB), יש סיבה מיוחדת שאתה צריך תחנת עגינה?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה תחנת עגינה כי אני מתכוון להשתמש בו בבית גם כמחשב נייח.

פורסם

הVostro, להבדיל מהLatitude המומלץ לא תומך בתחנת עגינה ייעודית. האם תסתפק בפתרונות USB גנריים? (פחות מומלצים לטעמי)

אם אתה מחפש לקנות מחשב שתומך בתחנת עגינה ואת התחנה עצמה בתקציב כולל של 3500, זה בעייתי משהו.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להחליט :(

מה ההבדל בין ה-Latitude ל-VOSTRO?

ויש כ"כ הרבה דגמים בתוך כל אחד מהסוגים האלה שכולם עם מסכי 13-14 כמו 3350, E6420, E54120 ועוד..

אני רוצה גם 13 יותר אבל זה ממש עולה יותר מ-14 ויש פחות דגמים..

פורסם

vostro היא סדרה חצי עסקית (או ליתר דיוק עסקית תקציבית)

latitude היא עסקית הכי איכותית ומעט יקרה יותר.

מתוך סדרת ה LATITUDE:

E6420 ה 4 מתייחס לגודל מסך - 14", יש גם E6320 ו E6520 מקבילים, עם שינויים ביכולות והמפרט, אבל הבסיס די זהה.

ה-6 מתייחס לתת-סדרה. 6 זה היותר יקרה, ו 5 היותר תקציבית.

מעולם לא ראיתי את ה E5420, אבל בתמונה הוא נראה לי קצת עבה יותר גם.

בכל מקרה, כלל אצבע במחשבים ניידים - בהתייחס לאותו מפרט ודגם ,בד"כ ככל שהמסך קטן יותר, המחיר גבוה יותר

אם יש לך תקציב, לך על מעבד i5 עם TURBO BOOST, בניגוד ל i3 הוא יכול לרדת יותר בתדר ולכן רוב הזמן הוא לדעתי יהיה שקט וקריר יותר (לא במאמץ, אבל גם בזמן מאמץ, לפחות ב E6420 אני יכול להעיד שהוא שקט).

ההבדל בין 13 ל 14 קיים אבל זניח שכן הם במשקלים דומים (אז כבר עדיף מחשב יותר איכותי עם מסך גדול יותר לא ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים