פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה)אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע.כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים ילא תחרות ;D(מזל שאני לא צריך לחייג ;D)נ.ב: שיא נחמד ביותר...נ.ב 2: לא יאומן! ב13 יום הורדת רק 3 וחצי GB?? :-X
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים ילא תחרות ;D(מזל שאני לא צריך לחייג ;D)נ.ב: שיא נחמד ביותר...נ.ב 2: לא יאומן! ב13 יום הורדת רק 3 וחצי GB?? :-Xזה מתאפס ב 4.2 בערך ככה שאתה לא יכול לדעת כמה הוא הוריד, יכול להיות שזאת הפעם העשירית שזה מתאפס לו ויכול להיות שזה עוד לא התאפס.אגב, אני החזקתי את החיבור שלי פעם 17 וחצי ימים, הייתה לי פעם תמונה אבל פירמטתי ושחכתי את My Documents במחשב :\
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים המונה מתאפס אחרי 4GB בדיוק שזה 4194304 בתים.מיקרוסופט העצלנים האלו פשוט השתמשו ב unsigned int אחד, חבורה של מטומטמים.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אההה ;Dנראה לי אני יודע מה הייתה הבעיה שלי של ההתנתקות באמצע הלילה (כאילו שאני לא נודע במחשב):ההארד דיסק כבה אחרי 15 דקות (לפי בקשתי) - עכשיו הוא לא כובה אבל לא נראה לי זה הפתרון.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים OFF TOPIC :תבטל את פעולת הכיבוי של ההארד-דיסק. זה יכול להרוס אותו מכנית.חוץ מזה למה לכבות HD? מילא מסך (צורך הרבה חשמל יחסית), אבל HD !?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אני השארתי את החיבור שלי פתוח למשך 21 ימים רצופים ואז יצאתי לטיול שנתי וסגרתי אותו חחח יכולתי להמשיך עוד
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים יש לי אינטרנט בכלבים, והוא תמיד מחובר ככה שאין את החלון הזה...יש איזה דרך שאני יכול להראות בכל זאת את זמן החיבור ?!תוכנה או משהו ?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים יש לי אינטרנט בכלבים, והוא תמיד מחובר ככה שאין את החלון הזה...יש איזה דרך שאני יכול להראות בכל זאת את זמן החיבור ?!תוכנה או משהו ?בטח שיש לך. לך ללוח בקרה ומשם לNWTWORK CONECTION ותלחץ על החיבור.אצלי גם היתה תקופה שהמחשב והאינטרנט היו דלוקים בערך שבועיים אבל עכשיו אני מכבה אלא אם יש הורדות
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים בטח שיש לך. לך ללוח בקרה ומשם לNWTWORK CONECTION ותלחץ על החיבור.אלא אם יש לו 98.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.