פורסם 2011 ביוני 2614 שנים אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה .ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצףאודה לעזרה
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים כבל של מסך ?הגדרות של מסך ?המסך בעצמו ?NO SIGNAL - אומר מסך לא רואה כרטיס מסך. גם שמחשב מכובה מסך צריך לדעתהוא מחובר לכרטיס ולא יתן NO SIGNAL !!
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר זה לא כבל של מסך ולא הגדרות של מסך כי חיברתי מחשב אחר ואין בעיה הוא מראה תצוגה
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר אחי אני חוזר שוב למחשב שני כרטיסי מסך :1) מובנה על הלוח אם2) כרטיס מסך פי סי אי שניהם לא משדרים סיגנל והפי סי אי חדש מהאריזהיכול להיות שנדפק הלוח אם?
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים גם אני חוזר שוב. מסך שמחובר למחשב שלא מחובר לחשמל בכלל אף פעם לא נותן NO SIGNAL אז איך זה יהיה ספק או לוח אם ???
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים כשאתה מחבר את המסך לכרטיס מסך מובנה, אתה מפרק את הכרטיס מסך חיצוני נכון?ברוב הלוחות אם, ברגע שמחובר כרטיס מסך חיצוני הוא מנטרל את המובנה..
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר כן אחי המחשב הגיע אליי לאחר שהחליפו לו ספקבתור התחלה לא היה לו כרטיס מסך חיצוני ניסיתי לחבר לכרטיס המובנה ואין תגובהחיברתי את הכרטיס החיצוני ועדיין אין תגובה הבעיה היא לא במסך או בהגדרות כי חיברתי כמה מחשבים אחרים והם עבדו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.