עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך לעבודות גרפיקה לפאן הלא מקצועי

Featured Replies

פורסם

היי

מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש שיהיה טוב לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה

ושלא ייצור לי צואר בקבוק

עד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך HD3850 לאחר מותו החלטתי לרכוש כרטיס חדש ולא להיסתמך על המעבד הגרפי בלוח.

נתוני החומרה הם

לוח אם אסרוק אקסטרים 4 Z68

מעבד I7 2600K

8G זיכרות 1600MHz DDR3

בנוסף מה הם הפרמטרים החשובים שאני אמור להיסתכל בבחירת כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

ואני חשבתי שיש כאן מומחים ממדרגה ראשונה שעל שאלה כזו הם יכולים לענות

אפילו מיתוך שינה כנראה שטעיתי? :lol:

אל תגידו שהתקלתי אותכם עם השאלה ?

לפי תשובות שאני קורא כאן בפורום אנשים כבר יכלו לבנות חללית ... אז מה זה כרטיס מסך לעומת חללית ....

אולי זה קטן עליכם כרטיס מסך....

פורסם

"עבודות גרפיות ועיבוד תמונה" זה כללי מדי. באיזה תוכנות אתה הולך להשתמש?

לרוב שימושי הגרפיקה הבסיסיים כרטיס המסך לא משנה בכלל, מצד העניין אתה יכול להשתמש במובנה ולא יהיה שום הבדל.

כמובן שיש תוכנות גרפיות שכן נעזרות בכרטיס המסך, ולשימושים מסויימים זה יכול להועיל, אבל כדי שיוכלו לענות לך כמו שצריך תצטרך לפרט יותר על השימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

התוכנות הם פוטו שופ , אילוסטרייטור ,סולידוורקס ואוטוקאד

אומנם התוכנות הם מיקצועיות אבל השימוש שלי בהם יהיה חובבני

פורסם

למה שלא תתחיל עם הליבה הגרפית המובנית ותראה אם זה מספיק לך ?

דרך אגב למה החלטת על 2600K ולא על ה2500K ?

פורסם
  • מחבר

הסיבה למעבד היא רצון לעבודה בתוכנות גרפיות מתקדמות

אצלי על המחשב עוד לא יצא לי לעבוד עם שלל התוכנות שציינתי אולם יצא לי להתנסות אצל חברים במס' תוכנות

שעובדות עם המעבד הגרפי המובנה ועל פניו נראה לי לא מספיק חזק/מהיר בגלל זה אני מחפש כרטיס מסך שיהיה תחליף למעבד הגרפי

סה"כ איכות המעבד הגרפי עד כמה שהבנתי משתווה לכרטיס מסך בסיסי מאוד

פורסם

נראה לי שאין בפורום הזה אנשים עם נסיון בפוטושופ ולייטרום. אני ניסיתי ועדיין מנסה למצא המלצה לכרטיס מסך לעבודה ב

פורסם

נראה לי שאין בפורום הזה אנשים עם נסיון בפוטושופ ולייטרום. אני ניסיתי ועדיין מנסה למצא המלצה לכרטיס מסך לעבודה ב2D לצרכים האלו .

כשההתלבטות שלי היא אם לא מספיקה הליבה הגראפית של מעבדי ה-K.

ולצערי כל התגובות הם של מומחים בכרטיסי מסך אבל חסרי נסיון בשימוש בתוכנות שציינתי.

פורסם

נפריד דברים:

hz707 עבור פוטושופ ולייטרום, מעבר לכרטיס מסך תומך CUDA פשוט למדי או החל מGT220 ואילך אין טעם של ממש להוציא מעבר למעט פילטרים יוצאי דופן. עבור שימושים כאלו סביר אפילו שהליבה המובנית תספיק.

עבור AUTOCAD או SOLIDWORKS בהחלט ייתכן שכן כדאי להוציא יותר. ידוע גם שSOLIDWORKS עושה יותר בעיות תמיכה בכרטיסים שהם אינם כרטיסי QUADRO ולפחות ממה שאני מכיר צריך "להלביש את הGEFORCE בתחפושת" על מנת שהוא יעבוד כמו שצריך בה. לכן ההמלצה הכללית של לנסות קודם כל את המובנה ורק במקרה הצורך לרכוש כרטיס היא רעיון לא רע בכלל.

פורסם

תוכל בבקשה להמליץ לי על כרטיס ספציפי . ועדיף פאסיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים