פורסם 2011 ביוני 2614 שנים היי מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש שיהיה טוב לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ושלא ייצור לי צואר בקבוקעד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך HD3850 לאחר מותו החלטתי לרכוש כרטיס חדש ולא להיסתמך על המעבד הגרפי בלוח.נתוני החומרה הםלוח אם אסרוק אקסטרים 4 Z68 מעבד I7 2600K8G זיכרות 1600MHz DDR3בנוסף מה הם הפרמטרים החשובים שאני אמור להיסתכל בבחירת כרטיס מסך
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר ואני חשבתי שיש כאן מומחים ממדרגה ראשונה שעל שאלה כזו הם יכולים לענות אפילו מיתוך שינה כנראה שטעיתי? אל תגידו שהתקלתי אותכם עם השאלה ? לפי תשובות שאני קורא כאן בפורום אנשים כבר יכלו לבנות חללית ... אז מה זה כרטיס מסך לעומת חללית .... אולי זה קטן עליכם כרטיס מסך....
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים "עבודות גרפיות ועיבוד תמונה" זה כללי מדי. באיזה תוכנות אתה הולך להשתמש?לרוב שימושי הגרפיקה הבסיסיים כרטיס המסך לא משנה בכלל, מצד העניין אתה יכול להשתמש במובנה ולא יהיה שום הבדל.כמובן שיש תוכנות גרפיות שכן נעזרות בכרטיס המסך, ולשימושים מסויימים זה יכול להועיל, אבל כדי שיוכלו לענות לך כמו שצריך תצטרך לפרט יותר על השימושים שלך.
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר התוכנות הם פוטו שופ , אילוסטרייטור ,סולידוורקס ואוטוקאד אומנם התוכנות הם מיקצועיות אבל השימוש שלי בהם יהיה חובבני
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים למה שלא תתחיל עם הליבה הגרפית המובנית ותראה אם זה מספיק לך ?דרך אגב למה החלטת על 2600K ולא על ה2500K ?
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים מחבר הסיבה למעבד היא רצון לעבודה בתוכנות גרפיות מתקדמות אצלי על המחשב עוד לא יצא לי לעבוד עם שלל התוכנות שציינתי אולם יצא לי להתנסות אצל חברים במס' תוכנות שעובדות עם המעבד הגרפי המובנה ועל פניו נראה לי לא מספיק חזק/מהיר בגלל זה אני מחפש כרטיס מסך שיהיה תחליף למעבד הגרפיסה"כ איכות המעבד הגרפי עד כמה שהבנתי משתווה לכרטיס מסך בסיסי מאוד
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים נראה לי שאין בפורום הזה אנשים עם נסיון בפוטושופ ולייטרום. אני ניסיתי ועדיין מנסה למצא המלצה לכרטיס מסך לעבודה ב
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים נראה לי שאין בפורום הזה אנשים עם נסיון בפוטושופ ולייטרום. אני ניסיתי ועדיין מנסה למצא המלצה לכרטיס מסך לעבודה ב2D לצרכים האלו .כשההתלבטות שלי היא אם לא מספיקה הליבה הגראפית של מעבדי ה-K.ולצערי כל התגובות הם של מומחים בכרטיסי מסך אבל חסרי נסיון בשימוש בתוכנות שציינתי.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים נפריד דברים: hz707 עבור פוטושופ ולייטרום, מעבר לכרטיס מסך תומך CUDA פשוט למדי או החל מGT220 ואילך אין טעם של ממש להוציא מעבר למעט פילטרים יוצאי דופן. עבור שימושים כאלו סביר אפילו שהליבה המובנית תספיק.עבור AUTOCAD או SOLIDWORKS בהחלט ייתכן שכן כדאי להוציא יותר. ידוע גם שSOLIDWORKS עושה יותר בעיות תמיכה בכרטיסים שהם אינם כרטיסי QUADRO ולפחות ממה שאני מכיר צריך "להלביש את הGEFORCE בתחפושת" על מנת שהוא יעבוד כמו שצריך בה. לכן ההמלצה הכללית של לנסות קודם כל את המובנה ורק במקרה הצורך לרכוש כרטיס היא רעיון לא רע בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.