עבור לתוכן

המלצה לסרטי/משחקי מחשב אימה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני.

תודה

פורסם

אתה מחפש משהו עם רוחות, אבל לא בדיוני.. מה ההגדרה שלך לבדיוני? או שהכוונה לרוחות פרצים?

חוץ מזה, אם תתן דוגמאות לדברים שאהבת, יהיה יותר קל להמליץ לפי הסגנון.

פורסם

אבל רוחות = בדיוני. :nixweiss:

פורסם

משחק - סדרת penumbra. זה לא החרא שסתם מקפיץ אותך, המשחקים האלו באמת מפחידים...

פורסם
  • מחבר

רוחות לפי דעתי זה לא משהו בדיוני, אבל לא משנה.

סרטים בסגנון החוש השישי, הנשכחים, פעילות על טבעית. ( והטינה איך יכולתי לשכוח )

פורסם

FEAR זה משחק נחמד...

פורסם
  • מחבר

יש עוד המלצות?

פורסם

Alice Sweet Alice

The Wicker Man (1973)

let's scare jessica to death

פורסם

סרטים לא בדיוניים (לפחות במובן שיש בכולם הסבר פיסיקלי/פסיכולוגי טבעי מתקבל על הדעת) רובם ישנים וטובים:

A Tale of Two Sisters - סרט אימה קוריאני כמו שרק הם (והיפנים) יודעים לעשות

Misery - מומלץ יותר לקרוא את הספר אבל גם הסרט טוב והשחקנים מעולים

Orphan - לא חדשני ברעיון אבל עשוי כמו שצריך

Halloween - סרט מתח/אימה שהדגש בו הוא על המתח הפסיכולוגי יותר מאשר על הדם והרציחות כמו בחידוש של רוב זומבי ולכן אני מעדיף אותו

The Shining - אמרת שאפשר רוחות... סטנלי קובריק בעיבוד לסטפן קינג יחד עם ג'ק ניקולסון, פשוט מעולה (ועדיין גם כאן הספר הרבה יותר מפחיד...)

Rosemary's Baby - הכי ישן ברשימה פה אבל עדיין לא התיישן יותר מדי

The Exorcist - התלבטתי אם להכניס אותו כי זה על הגבול בין רוחות לבדיוני לגמרי אבל זה אחד הטובים

דרך אגב, יש עולם שלם בחוץ שאתה מפסיד, מחכים שם זומבים, ערפדים, אנשי זאב וחייזרים בהמון סרטי אימה טובים!

פורסם
  • מחבר

סרטים לא בדיוניים (לפחות במובן שיש בכולם הסבר פיסיקלי/פסיכולוגי טבעי מתקבל על הדעת) רובם ישנים וטובים:

A Tale of Two Sisters - סרט אימה קוריאני כמו שרק הם (והיפנים) יודעים לעשות

Misery - מומלץ יותר לקרוא את הספר אבל גם הסרט טוב והשחקנים מעולים

Orphan - לא חדשני ברעיון אבל עשוי כמו שצריך

Halloween - סרט מתח/אימה שהדגש בו הוא על המתח הפסיכולוגי יותר מאשר על הדם והרציחות כמו בחידוש של רוב זומבי ולכן אני מעדיף אותו

The Shining - אמרת שאפשר רוחות... סטנלי קובריק בעיבוד לסטפן קינג יחד עם ג'ק ניקולסון, פשוט מעולה (ועדיין גם כאן הספר הרבה יותר מפחיד...)

Rosemary's Baby - הכי ישן ברשימה פה אבל עדיין לא התיישן יותר מדי

The Exorcist - התלבטתי אם להכניס אותו כי זה על הגבול בין רוחות לבדיוני לגמרי אבל זה אחד הטובים

דרך אגב, יש עולם שלם בחוץ שאתה מפסיד, מחכים שם זומבים, ערפדים, אנשי זאב וחייזרים בהמון סרטי אימה טובים!

קודם כל תודה על הרשימה, חתיכת השקעה!!

דבר שני אני לא מפסיד כלום, זומבים כבר לא מזיז לי יש בלי סוף סרטים עליהם. ערפדים, סיימתי לא מזמן את הסדרה "דם אמיתי" אחלה סדרה ויש בה גם אנשי זאב, משני צורה, פיות, וכו'. והסרט היחיד שזכור לי עם חייזרים זה סיינס שאגב די הפחיד אותי כשראיתי אותו בזמנו. הבמאי מ.נייט. שאמאלאן הוא אחלה, יש לו סרטים טובים חוץ מ"הכפר" שהיה ממש נפילה. בכל מקרה אני אבדוק את הסרטים שנתת כאן. "הניצוץ" ו- "מגרש השדים" הם אחלה קלאסיקות!

פורסם

אני מצטרף להמלצה על misery ,the shining ו rosemery baby בהחלט סרטים טובים

אני יוסיף לך כמה סרטים :

the texas chainsaw masscare (הראשון בלבד,השאר לא מעניינים)

the fourth kind

raw meat (death line,1972)

dead and buried

the beyond

Absurd (1981

Lisa, Lisa 1977

Cannibal Holocaust

the vanishing (שני הגרסאות)

(Haute).High.Tension

Blood.Trails

Event Horizon

Maniac[1980

Eaten Alive (aka Death Trap)

אם אתה רוצה סרטים מעניינים כדאי לך לנסות גם את

Ilsa, She Wolf of the SS

Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks

Ilsa, the Tigress of Siberia

Ilsa, the Wicked Warden

i spit on your grave 1978

Thriller: A Cruel Picture

Tesis

ms 45

Last House On The Left

Night Train Murders

The House On The Edge Of The Park

פורסם
  • מחבר

פששששש, הפצצת אח שלו!! תודה רבה.

אתה מכיר אולי משחקי מחשב מפחידים? תכלס, אני מעדיף להעביר את הזמן על משחק טוב מאשר סרט למרות שאני גם אוהב לראות סרטים.

דרך אגב, לא קשור לת'רד אבל מישהו מכיר תוכנה של הקלדה עיוורת בעברית? באנגלית יש לי. תודה

פורסם

אני לא ממש משחק הרבה אבל משחקים מפחידים שאני מכיר הם resident evil 2 (היום הגרפיקה שלו לא תהיה ממש טובה,אבל מבחינת משחק הוא ממש כייפי) ו hitman contracts שהוא משחק דיי חשוך,פס קול מאוד יפה ואפילו יש רוח רפאים בשלב אחד

פורסם
  • מחבר

שיחקתי ב- Resident Evil 5 והוא די הלחיץ אותי האמת, אחלה גרפיקה אני מחכה לשישי. ו- Hitman Contracts בכלל לא מפחיד וגם לא אמור להיות והוא היחיד שאהבתי בסדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים