פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מה עדיף ווינדוס 7 או XP?מפרט:מעבד:E7400 2.8@3.85כ.מסך:ZOTAC 9400GTזיכרונות:2GB
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים אין שום סיבה להעדיף XP על פני 7, אלא אם זה מחשב ממש ממש ממש ישן.יש לך XP מותקן ואתה שואל אם להתקין 7, או שאתה מתלבט איזו מביניהן להתקין?
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר מתלבט מצד אחד הXP יותר בטוח ויותר ידידותי ומצד שני ה7 שהוא מאוד נחמד ועם אפשרויות נחמדות אבל הוא קצת חדש לי והוא לא כזה נח. מה אתה ממליץ?
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים הXP לא יותר בטוח ולא יותר ידידותי.נראה לי שאתה פשוט עוד לא מכיר את ה7 ויש לך כמה דעות קדומות/שגויות לגביו.יש כאן בפורום מאות/אלפי אנשי מחשבים מנוסים.תסתובב קצת ותראה מה הם בחרו להתקין.אפילו המתנגדים הכי גדולים של הויסטה והמצדיקים הכי גדולים של הXP בסופו של דבר שינו את דעתם לגבי הXP מול 7.הXP מערכת הפעלה בת 11 שנה.היא לא רלוונטית למחשבים מהשנים האחרונות.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים גם לי היו בהתחלה התלבטויות אם לעבור מ- XP ל- 7 קצת אחרי ש- 7 הושק ראיתי אותו אצל חבר וזה נראה מאוד חדשני ואמרתי לעצמי מה אני צריך עכשיו להתרגל למשהו חדשאבל בסוף אמרתי ניתן ניסיון ומקסימום נחזור ל- XP אחרי כמה שבועות עם 7 פשוט התרגלתי ואין מצב שאני חוזר ל- XP
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר אני עכשיו עם 7 מהארד דיסק אחר והמחשב אפילו יותר מהיר האינטרנט לא נתקע ויש כמה אופציות נחמדות שאין בXP אני יקח סיכון וישים 7
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר טוב אז ככה: שמתי 7 לא רק שהמחשב בקושי נתקע הוא גם טס.אני מרוצה מ7 תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.