עבור לתוכן

מה הופך את מפעל הפיס לחוקי?

Featured Replies

פורסם

מצד אחד אתה צודק, ומצד שני אתה שוכח שדבר כזה מושך טיפוסים מפוקפקים ותורם לעליה חדה בפשע באיזור.

פושעים תמיד יהיו אחוז מסוים בכל מדינה

השאלה מה האחוז וכמה הם פוגעים בחברה

עם יקימו איזה עיר הימורים בנגב שיכללו כמה בתי זונות חוקים -אז כן יהיו עברינים שיהיו מעורבים בזה זה בטוח

אבל יהיה להם גם הרבה מה להפסיד -ואני מעריך שדווקא ניראה פחות סמים ורציחות ולא יותר

היום יש קזינו ובתי זונות לא חוקים ולהסתיר את זה יש הרבה רציחות ושוחד ומעשה אלימות

וזה בזמן שמדינת ישראל כזאת קטנטונת שמי שרוצה יכול לקחת טיסה קצרה לאחת המדינות שיש בה זנות והימורים חוקים ולעשות שם את זממו

אין טעם לילחם בזה בכלל -כן צריך למסד את זה

אני לא מהמר ולא הולך לזונות -אבל מכיר אנשים שהולכים לזה -וזה הרגל מבחינתם כמו לגרד בביצים

אני חושב שרק בגלל מקורבים וכפיה דתית צבועה אין את זה

יש פיס וטוטו -שהסיכוי לזכות מאוד מאוד נמוך ובלי באמת אפשרות לעלות את הסיכוים דרך כישרון

(בטוטו יותר מידי משחקים -ושהתוצאות צפויות מידי משנים את המשחקים בטופס )

בטוטו אפשר לקבל כמה פעמים ברק לפני שזוכים בטוטו מבחינת סיכוים

ככה שמהמר רציני כבר יעדיף לשחק פוקר או משחק דומה למרות שיפסיד רוב הזמן

לפחות בזה יש סיכוי מסוים לזכות

הטוטו ולוטו זה לאנשים שלא מבינים סטטיסטיקה בסיסית ביותר ולכאלו שמאמינים באמונות תפלות

לא סתם משפחות פשע מרוויחות מזה הרבה כסף-זה מקביל לתקופת היובש בארצות הברית

פורסם

מצד אחד אתה צודק, ומצד שני אתה שוכח שדבר כזה מושך טיפוסים מפוקפקים ותורם לעליה חדה בפשע באיזור.

כנראה שלא יצא לך לשמוע חדשות בימים האחרונים, הא? אתה יודע, משהו שקשור להטיית משחקים והימורים בלתי חוקיים... לאיזו עלייה בפשיעה אתה מצפה בדיוק?

פורסם

וזה לי לדבר על נשיא לשעבר מורשע באונס ועברות נוספות

ראש ממשלה לשעבר במשפטים על עברות חנורות

שר אוצר לשעבר בכלא וכו וכו וכו

פורסם

אפשר להקביל את חוקו של גודווין (רק על בכיינות כלפי המדינה/עולם/גורם חיצוני אחר) על ההודעות של קרירין.

פורסם

פשע תמיד יהיה. עכשיו יש לך המון בתי קזינו מחתרתיים ולא חוקיים, הימורים על דברים אללה יוסטור. ברגע שזה מתנהל בצורה הזאת

יש יותר פרצה לפשיעה, הוא מנוהל ומפרנס עבריינים.

אם כבר לאס ווגאס, תראו איך הכל מתנהל שם. תנסה לרמות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים