פורסם 2011 ביוני 2514 שנים בוקר טוב!יש לי מודם רגיל של מוטורולה(לא ראוטר) בתשתית הוט, שמחובר ישירות למחשב בלי שום ראוטרים או ציוד תקשורת אחר באמצע.עד אתמול המודם עבד מצוין בחיבור כבל רשת למחשב. בשלב מסוים האינטרנט הפסיק לעבוד, וריבוט למודם, למחשב לא עזר.הוינדוס כותב ב Local Area Connection - Unidentified Network.אך אם אני מחבר את המודם דרך USB למחשב, האינטרנט עובד סבבה.אני מעוניין שהוא יעבוד דרך הכבל רשת כי ה חיבור USB עושה בעיות כאשר יש עומס כבד על הרשת.איך ניתן לאתר את הבעיה?לצערי אין לי מחשבים אחרים בבית כדי שאוכל לדעת האם הבעיה היא במחשב או במודם..יש שיטות אחרות לאיבחון התקלה?תודה לעונים.
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים היי Kosta88,כדי לנסות לתקן את הבעייה, נסה את השלבים הבאים:1. נסה להחליף את קצוות כבל הרשת.2. נסה להחליף את כבל הרשת.3. נסה להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש.4. רענן רכיבי רשת ( שים לב שפעולה זאת הינה באחריות המשתמש):לחץ על התחל > בתיבת החיפוש רשום CMD > בחלון השחור שנפתח הקלד את הפקודה netsh winsock reset > לחץ על אנטר > הפעל מחשב מחדש.5. פנה לספק התשתית - כנראה שמקור הבעייה במודם.תוכל להיעזר גם במדריך הבא:http://blog.012.net/2010/11/troubleshoot-limited-or-no-connectivity/ליאור.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים 1. נסה להחליף את קצוות כבל הרשת. 2. נסה להחליף את כבל הרשת. 3. נסה להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש.
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מחבר סליחה שלקח לי קצת זמן, הייתי צריך להשיג כבל רשת..לא עזר להחליף את הכבל וגם לא עזר לאפס את ה וינסוק..דריבר של כרטיס הרשת אין לי, הוא לא מופיע באתר של גיגהבייט עבור הלוח אם שלי, לדעתי הוינדוס פשוט זיהה אותו וזהו.הצעות נוספות?
פורסם 2011 ביולי 314 שנים כנס למנהל ההתקנים ותסיר את הדריבר של כרטיס הרשת ותאתחל את המחשב.אם הדרייבר סטנדרטי הוינדוס יתקין אותו מחדש.אם לא תוריד תוכנת זיהוי רכיבים כגון SIW תמצא את כרטיס הרשת ותתקין את הדריבר העדכני מהאתר של היצרן.
פורסם 2011 ביולי 414 שנים התשובות של 012 באמת מדהימות...מה הפלט של ipconfig /all כשאר אתה מחבר את המודם לממשק Ethernet?
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Kosta-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-1A-4D-62-F4-EE DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::4c02:a035:67f0:9b2b%21(Preferred) Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.155.43(Preferred) Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 151001677 DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-11-CD-BF-2E-00-1A-4D-62-F4-EE DNS Servers . . . . . . . . . . . : fec0:0:0:ffff::1%1 fec0:0:0:ffff::2%1 fec0:0:0:ffff::3%1 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : EnabledTunnel adapter isatap.{1D838C6B-4E52-49A7-B9EE-4837EBA15B0E}: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 11: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #4 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter 6TO4 Adapter: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Reusable Microsoft 6To4 Adapter: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #2 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 10: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #3 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 13: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #6 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 12: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #5 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter isatap.{B5155FBA-8CCC-48D8-AE22-4341A6E58C7B}: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
פורסם 2011 ביולי 414 שנים אוקיי, אז לממשק הוקצתה כתובת APIPA כי הוא לא הצליח לקבל תשובה/למצוא שרת DHCP.יצא לך לבדוק את המודם עם מחשב/ציוד קצה אחר?
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר אנסה להשיג ממישהו לפטופ.. בנתיים, יש טעם לנסות את הקטע עם הדריבר או שזה חסר טעם?
פורסם 2011 ביולי 414 שנים דיי חסר טעם. אם אתה רוצה, אתה יכול גם להפעיל packet sniffer במקביל לחיבור הפיסי של הכבל ולראות מה מתרחש ב DHCP request בזמן אמת.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים מחבר התקנתי WireShark..תוכל לכוון אותי מה עלי לחפש שם?יש שם כמה שורות שחורות בהתחלה, אבל לא יודע אם זה קשור.. יש המוני פאקטות..
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים מחבר בבקשה.המון תודה על ההתייחסות!חשבתי לציין גם שזו בוודאות לא בעיית תוכנה. ניסיתי להפעיל את זה דרך לינוקס והתוצאות זהות בדיוק. עובד דרך USB בלבד.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.