פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים תשים כרטיס 1 בסלוט העליון ביותר, ואת הכרטיס השני בחריץ PCI-E אחד מתחת... כניראה שהסלוט האחרון רץ ב X4 והדרייבר מזהה את זה...
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר כן אבל הבעיה היא לא סתם עשיתי את זה אם אני מחבר תכרטיס האחרון מתחת לכרטיס הראשון הכרטיס הראשון יתחמם ברמות מטורפות.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים תשאיר רווח של סלוט 1 בן הכרטיסים, זה מספיק... ותעלה תמונה של GPUZ, של כל כרטיס בנפרד...
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אתה עובד עכשיו על X8 באחד מהכרטיסים ובשני X16, המצב הזה נותן לך ביצועים מלאים, אוליי אם תשים את הכרטיסים צמודים תקבל X16-X16, אבל הביצועים יהיו זהים והכרטיסים כמו שאמרת יהיו צמודים וחמים יותר...כרגע הדרייבר הפסיק לזרוק את אותה השגיאה ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אוקיי, בכל מקרה במצב הנוכחי הכל אמור להיות בסדר... אם אתה רוצה אתה יכול בשביל הבדיקה להחזיר את הכרטיס לסלוט התחתון ולעלות תמונות מ GPUZ שוב, כדי לראות אם יש שינוי בן הסלוטים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.