עבור לתוכן

בקשר לסלוטים של הכרטיסי מסך בלוח אם

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא.

הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון

הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו

qx43k1.jpg

האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון?

תודה מראש!

פורסם

תשים כרטיס 1 בסלוט העליון ביותר, ואת הכרטיס השני בחריץ PCI-E אחד מתחת... כניראה שהסלוט האחרון רץ ב X4 והדרייבר מזהה את זה...

פורסם
  • מחבר

כן אבל הבעיה היא לא סתם עשיתי את זה אם אני מחבר תכרטיס האחרון מתחת לכרטיס הראשון הכרטיס הראשון יתחמם ברמות מטורפות.

פורסם

תשאיר רווח של סלוט 1 בן הכרטיסים, זה מספיק... ותעלה תמונה של GPUZ, של כל כרטיס בנפרד...

פורסם
  • מחבר

הנה

10sgcw8.jpg

זה המצב כרגע בלי העברת מקומות.

פורסם

אתה עובד עכשיו על X8 באחד מהכרטיסים ובשני X16, המצב הזה נותן לך ביצועים מלאים, אוליי אם תשים את הכרטיסים צמודים תקבל X16-X16, אבל הביצועים יהיו זהים והכרטיסים כמו שאמרת יהיו צמודים וחמים יותר...

כרגע הדרייבר הפסיק לזרוק את אותה השגיאה ?

פורסם
  • מחבר

ההודעה היתה חד פעמית..

פורסם

אוקיי, בכל מקרה במצב הנוכחי הכל אמור להיות בסדר... אם אתה רוצה אתה יכול בשביל הבדיקה להחזיר את הכרטיס לסלוט התחתון ולעלות תמונות מ GPUZ שוב, כדי לראות אם יש שינוי בן הסלוטים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים