עבור לתוכן

איפה נמצא הלחצן הפעלה/RUN ?

Featured Replies

פורסם

כשאני לוחץ "התחל" לא מופיע הלחצן "הפעלה" או "RUN"

מערכת ההפעלה שלי היא microsoft windos xp proffessional גרסה 2002

איך מוצאים את הלחצן הפעלה או RUN ?

פורסם
  • מחבר

ואיפה נמצא כפתור ה winkey ?

פורסם
  • מחבר

המטרה שלי היא למצוא את כתובת ה IP של המחשב שלי באמצעות RUN ואז CMD ואז IPCONFIG

הבעיה כשאני לוחץ על "התחל" לא מופיעה האפשרות RUN או הפעלה

איך מגיעים לאפשרות הפעלה/RUN ?

פורסם

winkey + R

Winkey - מקש ה-Windows במקלדת. לרוב מוטבע עליו הלוגו של MS. ממוקם בין מקשי ה-CTRL וה-ALT.

לחיצה עליו ואז על המקש R שבמקלדת תפתח לך את החלון שאתה מחפש.

אפשרות נוספת היא להוסיף את פריט התפריט הפעלה לתפריט התחל. כדי לעשות את זה תלחץ לחיצה ימנית של שורת המשימות (זאת שבין תפריט ההתחל לשעון של מערכת ההפעלה) > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (או שם דומה, אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא שם) > תוכל לבחור איזה פרטים יוצגו. תאתר את 'הפעלה' ותסמן אותו (ואם אתה רוצה על הדרך אז תסיר קישורים לפרטי תפריט מיותרים.

פורסם

פשוט השתמש בחיפוש כ-RUN.

פורסם
  • מחבר

winkey + R

Winkey - מקש ה-Windows במקלדת. לרוב מוטבע עליו הלוגו של MS. ממוקם בין מקשי ה-CTRL וה-ALT.

לחיצה עליו ואז על המקש R שבמקלדת תפתח לך את החלון שאתה מחפש.

אפשרות נוספת היא להוסיף את פריט התפריט הפעלה לתפריט התחל. כדי לעשות את זה תלחץ לחיצה ימנית של שורת המשימות (זאת שבין תפריט ההתחל לשעון של מערכת ההפעלה) > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (או שם דומה, אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא שם) > תוכל לבחור איזה פרטים יוצגו. תאתר את 'הפעלה' ותסמן אותו (ואם אתה רוצה על הדרך אז תסיר קישורים לפרטי תפריט מיותרים.

פורסם
  • מחבר

לחצתי קליק ימני על שורת המשימות > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (אצלי כתוב start menu)

ואין שם את האופציה להוסיף את המילה "התחל" או "RUN"

אגב למחשב שלי יש הגבלות אדמיניסטרטור

יש בכל זאת דרך למצוא את כתובת הIP של המחשב הזה ?

פורסם

כתובת של ממשק הרשת או כתובת שקיבלת מהISP שלך? את שתיהן אתה יכול לגלות ללא כניסה ל command prompt.

פורסם

לחצתי קליק ימני על שורת המשימות > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (אצלי כתוב start menu)

ואין שם את האופציה להוסיף את המילה "התחל" או "RUN"

אתה צריך להמשיך משם ל-customize, ואז למצוא את זה ברשימה.

אבל בכל מקרה, אתה יכול כמו שאמרו לך פשוט להשתמש בתיבת החיפוש. היא משמשת כ"שורת run" לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

איך ?

כתובת של ממשק הרשת או כתובת שקיבלת מהISP שלך? את שתיהן אתה יכול לגלות ללא כניסה ל command prompt.

פורסם

www.whatismyip.com

זה למציאת כתובת ה-WAN שלך. אם אתה מחפש את הכתובת בתוך רשת מקומית (LAN) אז האתר הנ"ל לא יעזור לך.

גם צירוף המקשים Winkey+R לא עובד לך?

ותחפש טוב יותר באפשרויות הוספת התפריט:

win7_for_xp_user_02.png

פורסם
  • מחבר

פשוט השתמש בחיפוש כ-RUN.

צירוף המקשים Winkey+R לא עובד

חפשתי ב customize ואין שם את האופציה RUN COMMAND

איפה נמצאת תיבת החיפוש RUN ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים