פורסם 2011 ביוני 2414 שנים כשאני לוחץ "התחל" לא מופיע הלחצן "הפעלה" או "RUN"מערכת ההפעלה שלי היא microsoft windos xp proffessional גרסה 2002איך מוצאים את הלחצן הפעלה או RUN ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://blog.satya-weblog.com/wp-content/uploads/2011/02/win-key-medium.jpg&imgrefurl=http://www.satya-weblog.com/2011/02/window-7-win7-shortcut-keys.html&usg=__KJWaiQIFTBQEKWpDeUqyJW8GdjI=&h=192&w=256&sz=6&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=kLD0mPGzg9YXTM:&tbnh=142&tbnw=189&ei=TaUETquLDYGx8QP8pYXQDQ&prev=/search%3Fq%3DWINKEY%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26biw%3D1333%26bih%3D740%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=746&vpy=109&dur=13&hovh=153&hovw=204&tx=126&ty=56&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0&biw=1333&bih=740
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר המטרה שלי היא למצוא את כתובת ה IP של המחשב שלי באמצעות RUN ואז CMD ואז IPCONFIGהבעיה כשאני לוחץ על "התחל" לא מופיעה האפשרות RUN או הפעלהאיך מגיעים לאפשרות הפעלה/RUN ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים winkey + RWinkey - מקש ה-Windows במקלדת. לרוב מוטבע עליו הלוגו של MS. ממוקם בין מקשי ה-CTRL וה-ALT.לחיצה עליו ואז על המקש R שבמקלדת תפתח לך את החלון שאתה מחפש.אפשרות נוספת היא להוסיף את פריט התפריט הפעלה לתפריט התחל. כדי לעשות את זה תלחץ לחיצה ימנית של שורת המשימות (זאת שבין תפריט ההתחל לשעון של מערכת ההפעלה) > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (או שם דומה, אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא שם) > תוכל לבחור איזה פרטים יוצגו. תאתר את 'הפעלה' ותסמן אותו (ואם אתה רוצה על הדרך אז תסיר קישורים לפרטי תפריט מיותרים.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר winkey + RWinkey - מקש ה-Windows במקלדת. לרוב מוטבע עליו הלוגו של MS. ממוקם בין מקשי ה-CTRL וה-ALT.לחיצה עליו ואז על המקש R שבמקלדת תפתח לך את החלון שאתה מחפש.אפשרות נוספת היא להוסיף את פריט התפריט הפעלה לתפריט התחל. כדי לעשות את זה תלחץ לחיצה ימנית של שורת המשימות (זאת שבין תפריט ההתחל לשעון של מערכת ההפעלה) > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (או שם דומה, אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא שם) > תוכל לבחור איזה פרטים יוצגו. תאתר את 'הפעלה' ותסמן אותו (ואם אתה רוצה על הדרך אז תסיר קישורים לפרטי תפריט מיותרים.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר לחצתי קליק ימני על שורת המשימות > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (אצלי כתוב start menu) ואין שם את האופציה להוסיף את המילה "התחל" או "RUN"אגב למחשב שלי יש הגבלות אדמיניסטרטוריש בכל זאת דרך למצוא את כתובת הIP של המחשב הזה ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים כתובת של ממשק הרשת או כתובת שקיבלת מהISP שלך? את שתיהן אתה יכול לגלות ללא כניסה ל command prompt.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים לחצתי קליק ימני על שורת המשימות > מאפיינים > לשונית תפריט התחל (אצלי כתוב start menu) ואין שם את האופציה להוסיף את המילה "התחל" או "RUN" אתה צריך להמשיך משם ל-customize, ואז למצוא את זה ברשימה.אבל בכל מקרה, אתה יכול כמו שאמרו לך פשוט להשתמש בתיבת החיפוש. היא משמשת כ"שורת run" לכל דבר.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר איך ?כתובת של ממשק הרשת או כתובת שקיבלת מהISP שלך? את שתיהן אתה יכול לגלות ללא כניסה ל command prompt.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים www.whatismyip.com זה למציאת כתובת ה-WAN שלך. אם אתה מחפש את הכתובת בתוך רשת מקומית (LAN) אז האתר הנ"ל לא יעזור לך. גם צירוף המקשים Winkey+R לא עובד לך? ותחפש טוב יותר באפשרויות הוספת התפריט:
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר פשוט השתמש בחיפוש כ-RUN.צירוף המקשים Winkey+R לא עובד חפשתי ב customize ואין שם את האופציה RUN COMMAND איפה נמצאת תיבת החיפוש RUN ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.