עבור לתוכן

"פיראטיות" - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני חושב שכבר מפעילים דבר דומה בכל מיני שרותי פרמיום שמאפשרים לך לשחק כמה משחקים מראש בחינם במסגרת התשלום החודשי שלך והרשימה מתעדכנת. בין אם זה רעיון נחמד או לא, לא ברור מה זה יעזור לפיראטיות, כלומר ברמה לאומית אתה לא יכול לכפות על אנשים שרותים ומשחקים שהם לא רוצים ולהגיד להם תשלמו, וברגע שאתה הופך את זה למשהו בחירי כמו מנוי לטלויזיה בכבלים חזרנו לנקודת המוצא שהפיראטים פשוט לא ישלמו ויורידו פרוץ.

• תגובות 102
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין. כמו שבתי עסק משלמים לאקו"ם עבור המוסיקה שהם משמיעים.

פורסם

אני חושב שכבר מפעילים דבר דומה בכל מיני שרותי פרמיום שמאפשרים לך לשחק כמה משחקים מראש בחינם במסגרת התשלום החודשי שלך והרשימה מתעדכנת. בין אם זה רעיון נחמד או לא, לא ברור מה זה יעזור לפיראטיות, כלומר ברמה לאומית אתה לא יכול לכפות על אנשים שרותים ומשחקים שהם לא רוצים ולהגיד להם תשלמו, וברגע שאתה הופך את זה למשהו בחירי כמו מנוי לטלויזיה בכבלים חזרנו לנקודת המוצא שהפיראטים פשוט לא ישלמו ויורידו פרוץ.

זה לא יעזור לפירטיות היא בעייה קיימת שאי אפשר לתקן כמו שאינטרנט היא תרופה ופיראטיות היא תופעת לוואי אי אפשר בלעדייה

זה לא הורדה פר כסף

זה מחיר "סימלי" להכל מה שרוצים מורידים אם מישהו לא אוהב משחק אז הכסף "ממנו" לא יעובר למפתח המוצר אלא למשהו אחר

אז או שהוא יסגור את החברה בגלל חוסר עניין בציבור או שצרכנים אחרים דווקא כן יאהבו את המוצר שלו

אותו עקרון של קפטליזים כיום הטוב מוביל

פורסם

מעניין. כמו שבתי עסק משלמים לאקו"ם עבור המוסיקה שהם משמיעים.

לאקו"ם משלמים הרבה ושכחת עוד טפיל נשקוראים לו הפדרציה לתקליטים וקלטות, גם הם רוצים.

פורסם

המדיה הדיגיטלית שינתה מזמן את העולם - אין מה להאשים ילדים , לא חסר מבוגרים שמורידים שירים וסרטים לצורך העניין.

מדינת ישראל, 2011 היא הבעיה העיקרית והגורם המרכזי לכך שרוב הישראלים מורידים תוכן לא חוקי באינטרנט.

למה? כי אנשים מרוויחים פה מעט מאוד כסף ומפזרים אותו בעיקר על מחיה כי היא יקרה מאוד.

יקרה מאוד ביחס למדינות אחרות בעולם כמו אנגליה קנדה אוסטרליה ארצות הברית וכו.

שם, בארצות הגולה, לא מדובר בהוצאה גדולה ברכישת משחק ב 50-60 דולר באופן יחסי.

(ואני לא נכנס לזה שבישראל משלמים על משחק מחירים שערוריתים) לכן אחוז הפיראטים הוא קטן לעומת ישראל.

כנ"ל מוסיקה ואולי בעיקר מוסיקה.

בחו"ל, רכישת מוסיקה באינטרנט או בחנויות המוסיקה היא סוג של חוויה והוקרת כבוד לאמנים.

ורק לאחרונה דווח על הזמרת אדל ששברה שיא מכירות של להקת ה..חיפושיות.

( האלבום "21" של אדל שבר שיא מכירות חדש בבריטניה כש-2 מיליון עותקים ממנו נמכרו ב-13 שבועות )

כן, אנחנו בשנת 2011 ואמן מצליח לשבור שיא מכירות של הלהקה הפופולרית בכל הזמנים.

אם המצב במדינת ישראל היה טוב יותר והיה לאנשים יותר כסף לחיות אולי היינו מדינה הרבה פחות פופולרית בגניבת זכויות יוצרים

פורסם

שחכת את המנטליות הכל כך ישראלית- "מגיע לי" ו- "אני רק אדם אחד, איזה הבדל אני כבר אעשה" ו- "הם מאנייקים גנבים [החברות]" = לגיטימציה.

פורסם

שחכת את המנטליות הכל כך ישראלית- "מגיע לי" ו- "אני רק אדם אחד, איזה הבדל אני כבר אעשה" ו- "הם מאנייקים גנבים [החברות]" = לגיטימציה.

לצערינו זה התשובה של כולם!!! :'(

פורסם

אני גר כרגע בארה"ב (כבר כמה שנים).

הייתי בסירת הפיראטיים פעם בזמני הרחוק.

הסיבה היחידה שאני לא מוריד משחקים שם (וגם לא סרטים...בעצם *במיוחד* לא סרטים) היא בגלל האכיפה. סגרו לי את האינטרנט פעמיים והודיעו לי שאם זה יקרה שוב הם יסרבו לי שירותי אינטרנט לצמיתות וידווחו עלי.

הסיבה שאנשים מורידים וימשיכו להוריד בארץ היא בגלל שאין אכיפה.

הנה התהליך שמתרחש בארה"ב:

1.) אתה מוריד טורנט.

2.) חברה (למשל NBC אם אתה מנסה להוריד פרק של ג'יי לנו) מבררת את ה- I.P שלך ופונה לספקית האינטרנט.

3.) היא מבקשת את הפרטים שלך מהספקית כדי שתוכל להגיש כתב תביעה כנגדך.

4.) הספקית הגנה עלי וביקשה מ NBC שלא יתבעו אותי ובתמורה הם יסגרו לי את האינטרנט.

אם ספקיות האינטרנט בארץ לא היו מגינות על המורידים כאן, המצב היה נראה אחרת.

אנחנו שם שומעים כל הזמן על אנשים שמועמדים לדין, וסיפורים כאלה נמצאים כאן בעיתונות, אינטרנט ובחדשות כל הזמן.

פורסם

מסקרן אותי, האם זה כולל את טורנט ליץ'?

פורסם

מה זה טורנט ליץ'? :nixweiss:

דרך אגב, חשוב להדגיש, הם הסבירו לי שזה לא בניגוד לחוק להוריד (תאמינו או לא) השיתוף הוא הבעיה, אך מאחר שבטורנט אתה *בהכרח* משתף כשאתה מוריד...אז...אתם מבינים את הרעיון.

פורסם

מה זה טורנט ליץ'? :nixweiss:

דרך אגב, חשוב להדגיש, הם הסבירו לי שזה לא בניגוד לחוק להוריד (תאמינו או לא) השיתוף הוא הבעיה, אך מאחר שבטורנט אתה *בהכרח* משתף כשאתה מוריד...אז...אתם מבינים את הרעיון.

אז אם אתה מוריד מ-MU זה "פותר" את הבעיה? די טיפשי לדעתי. :nixweiss:

פורסם

אם MU זה מגה אפלואוד, אז כן...זה פותר את הבעיה שלך :-)

הקטע הוא שבארה"ב *קל* יותר לצרכן לצרוך את הסם שלו בדרך חוקית. שירותים כמו:

Netflix, Gamefly, Pandora, iTunes, Red Box, Hulu כמו גם שירות ההחלפות המעולה של גיימסטופ (בקונסולות) עושים את החיים קלים.

כשאתה שוכר סרט (חדש) בדיוידי (ועכשיו גם בלוריי) ב$1 ל 24 שעות באחד מהעמדות האוטומטיות של Red Box זה עושה את החיים קלים יותר ועוזר לעזוב את חיי הפשע :-).

המחירים הגבוהים + מערכת שלא עוזרת לעניין + הקלות שבה אפשר לגנוב כאן + חוסר האכיפה (הגורם *הכי* חשוב) = אני יושב במסעדה על חוף הים ומישהו עובר עם דיסקים צרובים ושואל אותי אם אני רוצה לקנות. לא האמנתי כשזה קרה (לפני שבוע בערך).

אם הייתה חנות ענקית של אפל (או בסט באיי) וכל הגאדג'טים והמחשבים לא היו מאובטחים ולא היה שומר בכניסה...אנשים היו גם גונבים משם בטירוף.

פורסם

אם לא הייתה קיימת פיראטיות, לא הייתי משחק בשום משחק ורואה סרטים רק בקולנוע פעם פעמיים בחודש וזהוא! משחקים\סרטים ובמיוחד תוכנות הם מוצרים לעשירים בלבד בארץ!! וגם באינטרנט יקר לקנות משחק: פורטל 2 ב-50 דולר :s07: גמרתי אותו ב-5 שעות אז על מה?

אין באמת אופציה אחרת חוץ מפיראטיות למי שלא עשיר! בגלל זה אני מוריד בכמויות אסטרונומיות ומה שלא נראה לי אני מוחק או מוריד עוד דברים אחרים. כמובן שאם זה היה עולה לי כסף הייתי נאלץ לשחק בכל חתול בשק שקניתי אם בכלל הייתי יכול לקנות אותו (ככו לדוגמא איך נדפק מי שקנה dukenukam forever ב- 50 דולר :lol: ).

האמת שאני אפילו עושה פיראטיות על הפיראטיות ולא משתף בהורדות בטורנט ליץ' (יש כל מיני דרכים לזייף RATIO) אבל גם זה בגלל שהעלאה בארץ באינטרנט לא עוברת את ה- 100K ולעשות אינטרנט של 100 מגה שייתן העלאה נורמלית, אין לי כסף, אז מה אני יוריד משחק ויחכה חודש שיעלה עד שאני יוכל להוריד עוד אחד? לאאאא. בקיצור המצב\מנטליות\תנאים בארץ לא משאירים בררה לרוב האנשים לפנות לפיראטיות! אם היה לי כסף אבל כיס באמת עמוק כדי שאני יוכל להנות משלל תכנים וגיוון כמו שאני יכול בפיראטיות, לא הייתי מתעסק בכלל בהורדות וקונה רק מקורי. או לחילופין אם המצב בארץ היה משתנה בכל מה שקשור למשחקים ומחירים היו סבירים גם הייתי קונה מקורי (או שלא :silly: )

פורסם

matan007

אני חושב שאתה מגזים

לא שאני איזה צדיק -אבל צריך להבין שיש אפשרות לקנות בזול ולהחליף עם אחרים

חלק מהמשחקים שלי משומשים ואני לא רואה פסול בזה

נכון שבארץ שוק המשומשים לא להיט פשוט כי הרבה פורצים כל דבר שזז גם משחקים שכן שווים את הכסף

אבל עדין הוא קים

חוץ מזה ברגע שאתה קונה משחק אתה יכול למכור אותו מאוחר יותר ולצמצם נזקים בארנק

אפילו חשבון סטים אפשר למכור למרות שזה "לא חוקי"

פורסם

משחקים מ STEAM אי אפשר להחליף וזה רק זמן עד שגם בקונסולות יעברו לאותו מודל שמקשר את המשחק למשתמש מסויים.

מה שכן הוא מגזים, הוא לא סיים את PORTAL 2 ב 5 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים