פורסם 2011 ביוני 2314 שנים KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות?מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים אים הספק עים סכום זהה ברור ששווה ללכת על אחריות ל5 שנים.אים הספק בKSP זול יותר היתי לוקח אותו, עוד 2 אחריות זה שווה לא תצטרך לדאוג 5 שנים בנוגע לספק תקול.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר מצאתי את תגובה של נציג KSP לבעיה של מספרים סידוריים על הספקים חברת קי.אס.פי מקבלת את ספקי הכח של חברת Seasonic ללא מספר סידורי , מאחר המוצר מגיע ביבוא מקביל.המוצר מגיע כאשר הינו חדש לחלוטין ומקורי, עם אחריות מלאה כפי מצויין באתרנו ובחשבוניות הרכישה.חברת קי.אס.פי אינה מוכרת מוצרים משומשים.זה כנראה מסביר את הסיפור של האחריות המקוצרת. שאלה:אם הוזמן כבר מחשב, אבל הספק לא היה במלאי החנות (יקבלו מסניף אחר), ובנוסף יתחילו לעבוד על המחשב רק ביום ראשון, אז אני יכול לבטל את הספק ולהביא להם אחר?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים אפשר להסתכל על זה בשתי צורות:1. מעבר ל3 שנים כמה זה כבר רלבנטי?2. יבוא מקבילי, זה מה יש מה שאומר שהאחריות שלך היא לא אחריות יצרן אלא אחריות KSP - זה חלק ממה שקורה ביבוא מקבילי לפעמים, זה לא בהכרח רע.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים יותר חשוב... זה X אחת הסדרות היותר טובות שקיימות היום... גם עם אחריות של שנה הייתי לוקח וישן בראש שקט
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים אני מכיר את הסיפור הזה על הספקים של קורסאייר,אך בספק האחרון שקניתי לפני כמה חודשים - נראה שזה נעלם, והמספרים הסידוריים חזרו, יחד עם האחריות (7 שנים על סדרת AX )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.