פורסם 2011 ביוני 2314 שנים נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חחאבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים?הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור)מה גורם לזה ?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר חחח לא, בדקתי את זה היום עם נסטי (לא עשיתי ניסוי או משהו,פשוט קפא לי)ולא שתיתי עד שהכל נמס,וגם אחרי עירבוב הטעם היה מעפן בלמעלה..
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים המתוק מפשיר קודם, ורק אח"כ המים. ואם מישהו שותה מהמתוק, נשאר אח"כ רק קרח. אין מה לעשות וצריך להתאפק שהכל ימס.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים יש חומרים כימיים שנהרסים ומשתנים לאחר הקפאה והפשרה. אולי בגלל זה הטעם משתנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.