עבור לתוכן

למה כשבקבוק שתייה מתוקה קופא ומפשיר הוא נהיה מגעיל?

Featured Replies

פורסם

נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח

אבל מה עם נסטי?

מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים?

הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור)

מה גורם לזה ?

פורסם

כי מישהו לא מסוגל להתאפק ושותה מהבקבוק לפני שהוא הפשיר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

חחח לא, בדקתי את זה היום עם נסטי (לא עשיתי ניסוי או משהו,פשוט קפא לי)

ולא שתיתי עד שהכל נמס,וגם אחרי עירבוב הטעם היה מעפן בלמעלה..

פורסם

נראה לי שבגלל שהוא בעצם נמעל עם המים שמפשירים

פורסם

המתוק מפשיר קודם, ורק אח"כ המים.

ואם מישהו שותה מהמתוק, נשאר אח"כ רק קרח.

אין מה לעשות וצריך להתאפק שהכל ימס.

:lol:

פורסם

יש חומרים כימיים שנהרסים ומשתנים לאחר הקפאה והפשרה. אולי בגלל זה הטעם משתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים