עבור לתוכן

שאלות לגבי מסך מחשב לגיימינג עד 1100

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד.

אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips.

אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H

אני ממש לא מבין למה.

לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS)

הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000).

למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג?

הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא?

מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9875 ?

תודה רבה לכולם :)

פורסם

זמן התגובה והניגודיות (המזויפת גם ככה) הם שני המספרים שהכי הרבה מפרסמים אותם, הכי הרבה מסתכלים עליהם, והם הכי חסרי משמעות בבחירת מסך מודרני. :)

פורסם

אני קניתי היום את המסך והוא עבר בדיקה על כמה משחקים כבדים יותר ופחות , עובד מצויין ואני חייב להגיד שמבחינת איכות , אין עלין.

פורסם
  • מחבר

זמן התגובה והניגודיות (המזויפת גם ככה) הם שני המספרים שהכי הרבה מפרסמים אותם, הכי הרבה מסתכלים עליהם, והם הכי חסרי משמעות בבחירת מסך מודרני. :)

אם הזמן תגובה והניגודיות הם הכי חסרי ערך, אז על מה כן צריך להסתכל? איך אני יודע אם מסך הוא טוב או לא?

פורסם
  • מחבר

לקרוא ביקורות, לשאול כאן.

יופי, חח לשאול כאן, אני רוצה ללמוד בעצמי לא רוצה כל פעם לחזור לכאן לשאול כמו חמור חח

אם אני מביא לך מסך, איך אתה יודע אם הוא טוב? מה אתה בודק אצלו? איך אתה מזהה אם הוא טוב?

אני לא רוצה להסתמך על דעה של אנשים אחרים אני רוצה לדעת בעצמי כדי שפעם הבאה שאני ארצה מסך אני לא אצטרף לחזור לכאן אלא אני אוכל לבחור בעצמי.

פורסם

גם אני לא התנסיתי עם כל המסכים ותמיד יוצאים דגמים חדשים. למזלינו העולם גדול ויש אתרים מקצועיים שמקבלים את כל המסכים ועורכות

ביקורות מקיפות על כל ציוד שהן מקבלות.

בדיקת מסך כוללת כמה דברים - אם לא מתייחסים למחיר בודקים עיצוב חיצוני, דיוק צבעים, אפשרויות כיול, עומק שחורים, מריחות בסצנות

מהירות, מגוון חיבורים, ארגונומיה, זוויות צפייה, השתקפות אור על המסך, זליגות אור, חדות טקסט, התרשמות כללית.

לחלק מהבדיקות משתמשים בציוד חיצוני מקצועי.

ממליץ לך לעיין באתר הבא:

http://www.tftcentral.co.uk

פורסם

אם אני מביא לך מסך, איך אתה יודע אם הוא טוב? מה אתה בודק אצלו? איך אתה מזהה אם הוא טוב?

אני לא רוצה להסתמך על דעה של אנשים אחרים אני רוצה לדעת בעצמי כדי שפעם הבאה שאני ארצה מסך אני לא אצטרף לחזור לכאן אלא אני אוכל לבחור בעצמי.

המאמרים והלינקים בנעוץ ביקורות וקישורים בנושא LCD יתנו לך התחלה טובה. משם תוכל להמשיך ולקרוא עוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים