עבור לתוכן

DOCK לאייפון מעץ. (עודכן הפרויקט נגמר)

Featured Replies

פורסם

טוב קיבלתי רגילה נחמדה ככה מצהל ושיעמם לי רצח.. והתקמצנתי להזמין DOCK מDX אז אמרתי יאללה נבנה אחד..

טוב לקחתי קרש עץ שנשאר לי מהדק שבניתי במרפסת..אז חתכתי חתיכה והתחלתי לחצוב בה.. בואו נגיד שלעבור עם מברגה ודרמל עם ראשי שיוף לפלסטיק זה לא חכם כשעובדים עם עץ.. אז הרמה לא מי יודע מה גבוהה...

אבל אני אתמודד :]

תמונות מהפרויקט נכון לעכשיו:

זה הקרש עם סימון וחור אמצע:

img0040ay.jpg

img0042go.jpg

החור ליציאת כבל הUSB:

img0041yk.jpg

1

פינת העבודה:

img0043lv.jpg

ראשי הדרמל השבורים אחרי שנשרפו היתפרקו באמצע העבודה ועוד תקלות מצערות:

img0048cz.jpg

אחרי ההיתעללות הקשה בחתיכת העץ האומללה הייתי צריך להזכיר לעצמי למה אני עושה את זה בכלל:

img0049ek.jpg

אחרי שכבת צבע בסיס (עשיתי 3 העץ ברוך השם סופג המון!)

img0052dl.jpg

אחרי שלוש שכבות צבע שחור מבריק: (לצערי בשכבה האחרונה באה רוח מרגיזה ועשתה לי בועות ולא שמתי לב בזמן.. אני אשייף כשהצבע יתייבש לגמרי ואוסיף שכבה שתיים (הפעם של שחור מט אולי ככה יראו פחות את הפגמים בעץ)

img0053nu.jpg

עוד אחת:

img0056ah.jpg

זהו לבנתיים.. אני אעדכן לאחר השיוף והשכבה הנוספת ואז בתוצר המוגמר :]

מקווה להערות בונות וחוות דעת..

:]

פורסם

יצא יפה :xyxthumbs:

פורסם

יצא נחמד :)

אתה מוסיף לזה גם כבל ?

פורסם

אם אתה רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה,הייתי מנסה להוסיף גם כבל וגם לנסות להוסיף רמקולים.

פורסם

הוספת כבל זה לא מסובך מדי ויחסית קל, אבל הוספת רמקולים זה קצת מורכב וזה דורש להוציא אווט-פוט מהחיבור DOCK של האייפון+ לשלב באותו חיבור גם הטענה ואחריי זה התקנת הרמקולים בעץ גם מעט מסבכת את הסיפור. זה יכול לצאת מאוד טוב ובעבר חשבתי על דבר שכזה כשעוד היה לי את הטאץ' 4 שלי, אבל ויתרתי עקב כך שזה דורש הרבה מאמצים ביחס לקניה של תחנת עגינה ב-45 דולר בחו"ל.

בקיצור, הכל תלןי במידת ההשקעה שלך ולהוסיף כבל הטענה לא בעייתי מדי ויכול להיות מאוד יעיל! :xyxthumbs:

בהצלחה, נראה טוב!

נ.ב-

באופן אישי אני הייתי משייף קצת את העץ ושם עליו קצת לקה. אני אישית מעדיף את הגוון הטבעי של העץ.

פורסם

לגבי הרמקולים

זה לא חייב להיות כול כך בעייתי

כך סט רמקולים 2 ערוצים מהפשוטים האלה ב 20 שקל

תוריד מהם את הפלאסטיקים

תעשה שני חורים בשבילהם בחתיכת עץ

תעשה חור מאחורה בשביל המגבר

תעביר את כול הכבלים הדרושים וסגור את הכול עם כמה ברגים .... שטויות

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב הינה תמונה של סיום הפרויקט חזרתי לצהל להרבה זמן לכן לא העלתי לפני :]

img0058wi.jpg

img0057uy.jpg

פורסם

וואו יצא ממש יפה!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים