פורסם 2011 ביוני 2314 שנים טוב קיבלתי רגילה נחמדה ככה מצהל ושיעמם לי רצח.. והתקמצנתי להזמין DOCK מDX אז אמרתי יאללה נבנה אחד.. טוב לקחתי קרש עץ שנשאר לי מהדק שבניתי במרפסת..אז חתכתי חתיכה והתחלתי לחצוב בה.. בואו נגיד שלעבור עם מברגה ודרמל עם ראשי שיוף לפלסטיק זה לא חכם כשעובדים עם עץ.. אז הרמה לא מי יודע מה גבוהה... אבל אני אתמודד :] תמונות מהפרויקט נכון לעכשיו: זה הקרש עם סימון וחור אמצע: החור ליציאת כבל הUSB: פינת העבודה: ראשי הדרמל השבורים אחרי שנשרפו היתפרקו באמצע העבודה ועוד תקלות מצערות: אחרי ההיתעללות הקשה בחתיכת העץ האומללה הייתי צריך להזכיר לעצמי למה אני עושה את זה בכלל: אחרי שכבת צבע בסיס (עשיתי 3 העץ ברוך השם סופג המון!) אחרי שלוש שכבות צבע שחור מבריק: (לצערי בשכבה האחרונה באה רוח מרגיזה ועשתה לי בועות ולא שמתי לב בזמן.. אני אשייף כשהצבע יתייבש לגמרי ואוסיף שכבה שתיים (הפעם של שחור מט אולי ככה יראו פחות את הפגמים בעץ) עוד אחת: זהו לבנתיים.. אני אעדכן לאחר השיוף והשכבה הנוספת ואז בתוצר המוגמר :] מקווה להערות בונות וחוות דעת.. :]
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים אם אתה רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה,הייתי מנסה להוסיף גם כבל וגם לנסות להוסיף רמקולים.
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים הוספת כבל זה לא מסובך מדי ויחסית קל, אבל הוספת רמקולים זה קצת מורכב וזה דורש להוציא אווט-פוט מהחיבור DOCK של האייפון+ לשלב באותו חיבור גם הטענה ואחריי זה התקנת הרמקולים בעץ גם מעט מסבכת את הסיפור. זה יכול לצאת מאוד טוב ובעבר חשבתי על דבר שכזה כשעוד היה לי את הטאץ' 4 שלי, אבל ויתרתי עקב כך שזה דורש הרבה מאמצים ביחס לקניה של תחנת עגינה ב-45 דולר בחו"ל. בקיצור, הכל תלןי במידת ההשקעה שלך ולהוסיף כבל הטענה לא בעייתי מדי ויכול להיות מאוד יעיל! בהצלחה, נראה טוב! נ.ב- באופן אישי אני הייתי משייף קצת את העץ ושם עליו קצת לקה. אני אישית מעדיף את הגוון הטבעי של העץ.
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים לגבי הרמקולים זה לא חייב להיות כול כך בעייתי כך סט רמקולים 2 ערוצים מהפשוטים האלה ב 20 שקל תוריד מהם את הפלאסטיקים תעשה שני חורים בשבילהם בחתיכת עץ תעשה חור מאחורה בשביל המגבר תעביר את כול הכבלים הדרושים וסגור את הכול עם כמה ברגים .... שטויות
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר טוב הינה תמונה של סיום הפרויקט חזרתי לצהל להרבה זמן לכן לא העלתי לפני :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.