עבור לתוכן

רכישת מערכת הפעלה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לקבל תשובה לנושא אולם לאחר שיטוט של מספר שעות באינטרנט נוכחתי לגלות כי אין כל כך מידע בתחום.

אולי כאן תבוא הישועה..

רכשתי מערכת הפעלה windows 7 דרך האינטרנט מחברה בחו"ל (הונג קונג) אשר הבטיחה לי כי מערכת ההפעלה מקורית.

אתמול קיבלתי הודעה מהמכס כי התוכנה מעוכבת בשל חשד לפגיעה בזכויות קניין רוחני וכן זכויות יוצרים.

דיברתי היום עם המכס ונאמר לי כי התוכנה מזויפת ולכן נשלחת להשמדה.

דיברתי שוב עם החברה בחו"ל והם טוענים כי התוכנה מקורית אולם אין להם אישורים.

מה עלי לעשות ? את הכסף שילמתי באמצעות paypal.

האם להתעקש עם המכס או פשוט לוותר ולספוג את הנזק ?

בתודה מראש,

אלינור

פורסם

א. באמת ציפית שמערכת הפעלה בסול מהונג קונג תהיה מקורית? :lol:

ב. כמה זה עלה?

ג. תפתח נגדם תיק בפיי פאל, נראה לי שזה אפשרי לכלל הקניות ולא רק באיביי למרות שאינני בטוח.

ד. תיצור קשר עם החברה ותסביר להם (בנחמדות) את המצב. מנסיוני סינים הם אנשים נחמדים.

thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-031.gif

פורסם

בעקרון מה שהאיש מעלי אמר אתה צריך לעשות..

וגם כן להבא שים לב, כי כשהם אמרו שהם מוכרים מערכת מקורית זאת באמת מערכת מקורית, (כאילו זאת מערכת הפעלה של מיקרוסופט) אבל הם לא התכוונו שהסיריאל של התוכנה מקורי P:

אותו דבר עשו לי פעם שמכרו לי שלט PS3 מזויף, שאלתי את המוכר אלף פעמים האם השלט מקורי, והוא ענה בעקיפין משהו כמו "זה שלט שלא הוצא מן הקופסא, והוא שלט שעובד בכל PS3..." קיצר להבא אם אתה מזמין בחו"ל (ובמיוחד מהונג קונג) שאל אותם שאלות עוקצניות כי אז יהיה לך בסיס להאשים אותם אם תגלה שזה זיוף.

נ.ב יש הסכם חותם בארץ, משהו של המורים שאפשר לקנות מערכת הפעלה חוקית במחיר של 100 שקל, ככה שאם יש לך קרובים שהם מורים אז כדאי לך לנסות..

פורסם

תצחקו תצחקו, אבל קניתי 2 מפתחות לWin7 Ultimate כל אחד 60 שקל, שעובדים כבר כשנה, מאיזה ערבי שיש לו אתר בחול.

פורסם

סבבה, אז שתף אותנו בלינק לאותו בחור :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים