פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים בטסק מנג'ר יש אתSVCHOST אצלי הוא לא מנצל שום דבר מהמעבד ואצל חבר שלי הוא מנצל יותר מ80 אחוז עכשיו שאני רוצה לסגור את זה אז זה מוציע לי הודעת 60 שניות כמו שעם הוירוס שהיה (יש לציין שכשאני סוגר את זה אני לא נמצא באינטרנט)מה אפשר לעשות עם זה??ולי יש את זה COOLSRV שהוא מנצל 70 אחז מהמעבד אבל עם אני סוגר אותו אז הכול מסתדר אבל אני רוצה לסגור אחד ולתמיד שלא יופיע לי כול פעם שאני מדליק תמחשבתעזרו לי בבקשה! ???
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים SVCHOST אסור לסגור!!!!!!אל תסגור את זה זה חלק מהרכיבים של הווינדוס אני סגרתי כזה פעם ואז הוא כותב הודעה שתוך 60 שניות זה עושה ריסטוזה עשה את זה!בקשר לשני התכוונת במקרה ל SOOLSRV??? כי זה מה שיש לי...ואף אחד מהם לא לוקח כמעט כלום מהמעבד רק מהזיכרוןנ.ב. יש לך XPPRO
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר לא יש לי מה שכתבבתיגם לי יש אתSVCHOST אבל הוא לא לוקח לי מהמעבד ולחבר שלי כןלמה ואיך אפשר לפתור את זה?
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים תראה אני אגיד לך מה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ויש לי רשת ביתית שאני השרת (יעני המחלק) ויש לי 5 SVCHOST כאלה שפועלים ברקע...חלק הם של NETWORK SERVICE וחלק של SYSTEM....אף אחד מהם לא לוקח שום דבר מהמעבד... (והמחשב השני דלוק ו"מתעסק" 8) עם האינטרנט) הם רק לוקחים לי זיכרון...תבדוק אצל החבר שלך אם יש לו רשת ביתית או אם לך יש...
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר אין לאגם לי יש 5 וגם לא אבל פשוט אצלי הוא לא לוקח כלום ואצלו זה כן לוקחהשאלה מה אפשר לעשות נגד זה
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים זה פרוסס ג'נרי שקשור לקבצי DLL שנטענים (יש הסבר קצר אצל מיקרוסופט).הבעיה לא קשורה ל svchost עצמו אלא לתוכנה שהוא רץ עבורה, יכול להיות למשל פיירוול שעסוק מאוד וגורם לזה להראות דווקא בפרוסס הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.