עבור לתוכן

בעיה|micro stutter

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן.

טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER

לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי!

אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים]

יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה]

בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד הכל היה בסדר, ושם דבר לא קרה לי, אבל עכשיו יש לי את הנפילות של הFPS[שדיברתי בהתחלה] גם שאני מפעיל אל כרטיס אחד בודד.

יש לזה פתרון?

עזרה בבקשה!

פורסם

אלו לא בעיות מיקרוסטאטר לפי מה שאתה מתאר.

מה טמפרטורת הכרטיסים במאמץ מלא?

פורסם
  • מחבר

עכשיו שחקתי על כרטיס אחד MW2 וזה היה אחד 57 והשני 40[והיה את הנפילות FPS האלה]

אני זוכר ששחקתי JC2 על שני כרטיסים שזה משחק יחסתי כבד וזה היה אחד 76 ואחד 78

וגם לפעמים יורד לי סתם ככה פתאום מ140 FPS ל22 וזה מעצבן.

ושאני מפעיל במשחקים V-SNCY שזה גם מגביל את הFPS ל60 אז אחרי כמה זמן[מתי שאני רואה את התזוזה הלא חלקה] אני

רואה בFRAPS שהFPS כל שנייה זז מ60 ל59 ל60 ל59 ותמיד מתי שזה קורה יש לי את התקיעות המוזרות האלה..

פורסם

נשמע כמו בעיית טמפרטורה בכרטיסים עצמם או נפילות מתח (בעיה בספק הכוח).

תנסה קודם כל את כל הדברים הרגילים - התקנה נקייה של מע' ההפעלה, גרסאות שונות של דרייברים, להפעיל מחוץ למארז וכו'.

אם כל זה לא פותר את הבעיה, תנסה עם ספק כוח אחר - עדיף שיהיה "חזק" או "איכותי" יותר ממה שיש לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

יש לי קצת בעיה בלפרמט עכשיו את המחשב.. דרייברים לא עזר.

וןהספק שלי מספיק איכותי =\ 850 של SS

פורסם

תעלה תמונה מ GPUZ בבקשה...

ניחוש שלי זה שאחד מהכרטיסים שלך לא תקין, נסה כל כרטיס בנפרד...

פורסם
  • מחבר

מה זה GPUZ? אתה יכול להסביר לי אל זה קצת? לתת לי הורדה לזה?

ואני לא יכול לפתוח ולהוציא את הכרטיסים, כי אין לי ממש הבנה בחומרה, ואני מפחד לדפוק משהו.

עריכה:

הנה התמונות. הSLI מכובה, והכרטיסים במצב מנוחה.

כרטיס 1

vevf4j.png

כרטיס 2

mps14.png

פורסם
  • מחבר

הקפצה!

אממ.. מישהו?

וOReeh, הספק שלי זה SeaSonic 850W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-850HT (Oem)

פשוט אני לא יכול לענות לך בפרטי משום מה =|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים