עבור לתוכן

האטות פתאומיות במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

פורסם

...אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח)....

האם זה דומה לזה

אם כן הכיוון הוא הדיסק הקשיח - תדביק תשובה ונמשיך משם

פורסם
  • מחבר

זה נשמע קצת דומה אבל אני לא בטוח שזה לגמרי זה. העצירה שאני שומע היא די פתאומית (לא כמו בסרטון) אבל ההפעלה מחדש היא הדרגתית (כן כמו בסרטון).

עוד דבר, עכשיו במשך כמה זמן המחשב פעל לאט כל הזמן (כאילו הוא תמיד באחד מקטעי ההאטה שתיארתי) ועכשיו הדלקתי אותו והוא -די- בסדר. עוד משהו שזה יכול להיות?

פורסם

אני עדיין חושב שאם הרעש די דומה אז זה כנראה הדיסק

יש לך בעיה בדיסק או בספק (לא מוציא מספיק זרם עבור הרכיבים)

אם זה נכון עניין האטה הוא האחרון בדאגות שלך - נא דאג לגיבוי החומר בהקדם אם לא דאגת עד לנקודה זו

פורסם
  • מחבר

אבל מה אני יכול לעשות חוץ מהגיבוי? פשוט לחכות שמשהו יקרוס, ואז אני אוכל לתת את המחשב למעבדה?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

חוץ מזה, למישהו יש המלצה איכשהו לדחוף את המחשב ככה שהוא יגיע לקריסה מלאה? אני יודע שזה נשמע סדיסטי (או מזוכיסטי מנקודת המבט שלי) אבל אני פשוט לא יכול לסבול שאני לא מבין מה הבעיה ולא יכול לתת למעבדה כי ברור שברגע שאני אתן להם בלי קריסה מוחלטת המחשב יפעל מושלם אצלם.

כל הדברים החשובים כבר מגובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים