עבור לתוכן

מה זה physx ולמה הוא תוקע לי משחק?

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום את המשחק Alice Madness Returns. יש לי את המערכת הבאה:

מעבד: פנום 2 965 4 ליבות

כ.מסך: HD6850

זיכרון: 4G של GSILL

מערכת: WIN 7 64

בקיצור חוץ ממשחק אחד שנתקע לי עד היום (metro 2033) כל המשחקים עובדים על המקסימום בלי שום בעיות! ברזולוצייה 1080X1920. האליס הזה זז גם כן חלק על המקסימום אבל לפעמים יש קטעים שהמשחק מקרטע בצורה בלתי מובנת! זה קורה שיש עשן מסויים במשחק או נוזל כזה שמשפריץ מהיצורים הביזריים שמה (אבל לא מים). שמתי לב שאני שם את ה- physx הזה על נמוך המשחק זז חלק אבל נראה כאילו באותם הקטעים שקודם המשחק נתקע פתאום דברים לא מתנהגים כמו שצריך (מבחינה ריאלסטית) ז"א פתאום אין עשן כלל או שאין דם משפריץ מהיצורים! מה הקטע של זה ולמה זה מעצבן לי את הכרטיס מסך? תכננתי לעשות OC לכרטיס מסך בקרוב אני באמת צריך או שזו בעיה במשחק? או שאולי צריך OC למעבד גם אותו תכננתי לעשות בעתיד?

בתכלס סתם עוד משחק שלא ממש מעניין אותי, אלא התופעה עצמה! למרות שהוא ממש נראה טוב מבחינה וויזואלית. אפרופו משחקים מה זה התקופה המתה הזו? אין שום FPS מעניין לשחק שאני צריל להידרדר לאליס ומשחקי פלטפורמה כמו super meat boy ! יש למישהוא המלצה?

פורסם

פשוט תלחץ על המילה Physx בהודעה שלך (או שלי) ותדע :)

פורסם

physx זה תכונה שקיימת בכרטיסי NVIDIA בלבד. תבטל את האפשרות הזאת בכלל באפשרויות של המשחק.

פורסם
  • מחבר

מה זה חיקיתם לשאלה הזו :lol: גם הכנתם תשובה מראש יפה :yelclap:

קיצר Gil28 תמצת את התשובה! אין לי כוח לקרוא עכשיו הסברים על טכנולוגייה :P

אני ימחוק את המשחק וזהוא! לא קניתי מחשב ב-3000 שקל כדי לשחק משחקים פחות מהמקסימום רק כי המשחק נוצר כדי לתקוע לי את הכרטיס מסך (ולאפשר רק לחצי משהשוק להנות ממלוא היכולת שלו)! חשבתי שזו בעיה המשחק :kopfpatsch: .

עכשיו רק אם יש לכם משחק FPS טוב להמליץ עליו וסידרתם אותי.

תודה.

פורסם

המשחק אמור לעבוד לך מעולה ועל הגדרות גבוהות. אתה לא צריך להשתמש ב-physx. למה למחוק אותו?

משחקי FPS יש לך כמובן את COD, CRYSIS2, BF

פורסם

MATAN007 יש לי תחושה שאתה רשום גם בFXP וההמלצות על המחשב הזה באו מי שהם, רק מה שאני לא מבין גם בHWZONE וגם בFXP בסכומים האלו מציעים את הGTX460 1GB למה בכלל חשבת ללכת בכיוון הזה של הHD6850 ? :facepalm: במקום הHD6850 הלא יוצלח הזה, עכשיו היית מפעיל כל משחק שקיים טוב יותר ובמיוחד כאלו שתומכים ב"פיזיקה".

פורסם

אני ימחוק את המשחק וזהוא! לא קניתי מחשב ב-3000 שקל כדי לשחק משחקים פחות מהמקסימום רק כי המשחק נוצר כדי לתקוע לי את הכרטיס מסך

זה רשמית אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי בחיי.

פורסם

Physx זה סתם אפקט.

לא חייבים אותו כדי להינות מהמשחק.

אם תבטל אותו ההנאה שלך מהמשחק תהיה אותו דבר.

זה לא עניין של משחק, זה עניין של אפקט.

לזרוק את האפקט יחד עם המשחק זה כמו לזרוק את הגלגל הרזרבי המפונצ'ר יחד עם המכונית.

פורסם
  • מחבר

THEONE89האמת שאני רשום רק כאן ודווקא פה המליצו לי ללכת על הכרטיס מסך הזה. זה היה או זה או 5770 שעלה רק 160 שקל פחות ככה שאפילו הרגשתי שאני נסחף שקניתי אותו. לא זוכר עם הייתה המלצה על GTX460 . אבל האמת שאני ממש מרוצה מהכרטיס! הוא מריץ לי הכל וזו הפעם הראשונה שנתקלתי ב- Physx ואני משחק הרבה במשחקים חדשים ככה שאני לא מרגיש "שנפלתי"! כנראה שזה לא ממש נפוץ במשחקים שאני משחק (FPS) האופציה הזו! יכול להיות שבדיעבד אם הייתי יודע על זה הייתי לוקח NVIDIA!

Gil28 התקנתי את המשחק כדי להתרשם מימנו כי בקושי יש משחקים חדשים טובים. אם הוא ממש היה טוב הייתי משחק בו כי זה לא הטעם שלי במשחקים.עכשיו מתברר גם שאני לא יכול להנות מהמקסימום שלו אז אני מוותר. סתם עניינה אותי התופעה כמו שאמרי יותר מהמשחק. כל המשחקים שהצעתה כבר גמרתי! חזקים אחד אחד (ובלי PHYSX). אני מחכה ל BF ול COD הבאים כבר.

זה רשמית אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי בחיי.

האזנה נעימה :xyxthumbs:

פורסם

שיחקת בהם? נהינת?

צר לי לאכזב אותך אבל אפשר לשחק בתלת מימד ולא עשית את זה! שיחקת פחות מהמקסימום!

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם
  • מחבר

אלו משחקים שאני אוהב ונהנה מהם. וגם שיצאו הבאים והם כבר לא יעבדו לי על הכי גבוה אני אשחק בהם כי אלו משחקים שאני נהנה מהסוג שלהם ולא סתם רוצה להתרשם מהגרפיקה מבלי עניין לשחק את המשחק עד סופו!

לשחק תלת מימד זה כמו לראות סרט תלת מימד! השוואה קצת לא נכונה כמו שלא הייתי מוותר על סרט רק בגלל שהוא לא בתלת מימד ככה משחק (בייחוד שזה עוד לא פרקטי עם המשקפיים). אבל לעומת זאת אני כן הייתי מוותר על סרט אם לא הורדתי אותו ב- FULL HD וזה באמת מה שאני עושה (בהשוואה לגרפיקה)! את התלת מימד אני משאיר לקולנוע. כל עוד המחשב שלי חדש אני יכול לצפות ממשחקים לעבוד לי בלי בעיה בעתיד שמשחקים יתחילו להיתקע אני אתפשר על הגרפיקה במשחקים שאני אוהב ובשלב מסוים אשדרג את המחשב (כמה שזה ישמע "מוזר" שיש אנשים שמשדרגים כי נתקעים להם משחקים). אם אתה משחק משחק ומוריד את ההגדרות עוד ועוד אתה כבר מפסיד את החוייה של המשחק ומן הסתם שבמקסימום אתה הכי נהנה מימנו! תלת מימד זה עניין של טעם יותר מאשר גרפיקה.

התגובה הבאה בטח תהיה אם שחקתי עם מערכת סאונד 5.1 ואז למה לא 7.1 ועם איזה מקלדת... אז אני אומר Physx דבר מעניין ותודה על ההסבר עליו. לגבי איך ובמה לשחק אני מסתדר. אני חושב שאם מורידים את הגרפיקה וגם ככה לא זה לא סוג משחק שאוהבים במיוחד אז עדיף לא לשחק.

פורסם

משחקים שאסור לך לפספס:

Mafia 2

Batman Arkham Asylum

אתה תהנה מהם מאוד :xyxthumbs:

פורסם

MATAN007 יש לי תחושה שאתה רשום גם בFXP וההמלצות על המחשב הזה באו מי שהם, רק מה שאני לא מבין גם בHWZONE וגם בFXP בסכומים האלו מציעים את הGTX460 1GB למה בכלל חשבת ללכת בכיוון הזה של הHD6850 ? :facepalm: במקום הHD6850 הלא יוצלח הזה, עכשיו היית מפעיל כל משחק שקיים טוב יותר ובמיוחד כאלו שתומכים ב"פיזיקה".

GTX460 לא יותר חזק, ואם אני לא טועה היתרון הכללי דווקא אצל ה 6850, היכולות אוברקלוק של השניים מעולות וקשה להצביע על מנצח בזה, ופיזיקס זה חרטא... יש לך סיבה נוספת למה 6850 לא יוצלח ?

פורסם

physx זה לא חרטא כשאין לך את זה.

ואם זה בערך אותו סכום וביצועים אז עדיף NVIDIA.

(מרים אגרופים לפנים)

פורסם

פיזיקס זה חרטא גם כשיש וגם כשאין... רוב המשחקים שתומכים בפיזיקס לא תומכים בGPU PHYSX, ואלה שכן בדרך כלל משחקים סוג ד ( חוץ מבודדים )

עם הזמן זה רק מוכיח כמה שהוא מטופש, יוצאים המון משחקים מצופים, אף אחד מהם לא נתמך.. מי כן בזמן האחרון ? אליס ?!

אבל אתם חובבי NV תדחפו את הפיזיקס הזה בכל חור אפשרי ואפילו תשחקו את המשחקים העלובים האלה רק כי הם תומכים... :)

אין לי בעיה עם NV, ההפך, היה לי לא מעט כרטיסים שלהם וגם יהיה בעתיד, אבל פיזיקס זה הדבר האחרון שצריך להזכיר שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים