פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים שלום חברים,לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ?בתודה, אסף.
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים מחבר אוקיי ולמשל את הצורב שלי אני יכול "לחבר" ע"י כבל 4 פינים סטנדרטי או דרך יציאת SPIDFמה ההבדל ?
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים אוקיי ולמשל את הצורב שלי אני יכול "לחבר" ע"י כבל 4 פינים סטנדרטי או דרך יציאת SPIDFמה ההבדל ?שהוא יכול להוציא מידע דיגיטלי לכניסת ה S/PDIF. בהנחה שיש לך כזה כבל וכרטיס קול שיש לו כניסה כזו על ה PCB עצמו (לא בבראקט) תוכל לחבר זאת באופן הזה.למען האמת, כרטיס הקול היחידי בעל כזו כניסה (ואשר מיועד לשוק הביתי) אשר נתקלתי בו הוא ה Philips Acoustic Edge שלי...
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים שהוא יכול להוציא מידע דיגיטלי לכניסת ה S/PDIF. בהנחה שיש לך כזה כבל וכרטיס קול שיש לו כניסה כזו על ה PCB עצמו (לא בבראקט) תוכל לחבר זאת באופן הזה.למען האמת, כרטיס הקול היחידי בעל כזו כניסה (ואשר מיועד לשוק הביתי) אשר נתקלתי בו הוא ה Philips Acoustic Edge שלי...יש אצלי כרגע שני כרטיסי קול עם חיבור כזה (DIGIFIRE, AUDIGY 2 ZS)
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים יש אצלי כרגע שני כרטיסי קול עם חיבור כזה (DIGIFIRE, AUDIGY 2 ZS)אם כך, I stand corrected.רק אל לנו לשכוח שהפיליפס הוא משנת 2001. ובזמנו הוא היה היחיד (לשוק הביתי) בעל כניסה כזו, למיטב ידיעתי .
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים הלו חברה אתם ירדתם מהנושא הוא לא שאל למי יש הוא שאל מזה ובמה זה תורם אז בקיצור:כמו שאמרו SPDIF זה תקן עכשיו יש 2 אפשרויות COAX ו OPTICAL במה הם תורמות 1 במקום חוט לכל רמקול יעני שאני מחבר DVD לרסיבר אז במקום להעביר חוט מה DVD של הרמקול הימני ועוד חוט לשמאלי אז הוא ה COAX ו OPTICAL לכל הרמקולים שלך יחדיו2 יתרון של האופטי זה אין הפרעות חשמליות בכלל3 זה פשוט חוסך מלא חוטים ובלאגן
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים מחבר טובבבבב, אז כרטיס הקול שלי הוא SB LIVE! VALUE 5.1 ויש לו יציאת SPIDF על ה-PCB, משמע פנימית על הכרטיס (לא נראית כלפי חוץ) וכמו כן יש לי אפשרות חיבור כזאת בצורב ....... האם יש תועלת לחבר בינהם ב-SPIDF ואם כן היכן אני משיג כבל מתאים ?
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים כן ופה מה שאני לא מבין. אם לכרטיס קול אין יציאה קואקס או אופטית אז מה טוב לי שיש כניסה כזאת על הכרטיס עצמו.העברתי נגיד מה סי די לכרטיס קול. ומה אחרי אם אין לו יציאות לריסיבר.
פורסם 2003 בדצמבר 422 שנים נו, אבל כשאתה מעביר מהסידי בדיגיטלי לכרטיס קול, אז הסידי גם משמש רק כטרנספורט ולא משנה את המידע.בחיבור אנלוגי הוא מפענח את המידע בעצמו והכרטיס קול רק מגביר.בחיבור דיגיטלי, הכרטיס מפענח ומגביר ו99 אחוז מהמקרים האיכות פיענוח של הכרטיס קול גבוה משל הסידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.