עבור לתוכן

מחפש לוח אם למעבד Core2Due E6600, עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה לאור כמה בעיות שהתגלו במחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502998.0)

התברר כי הלוח אם שלי עשה את שלו.

המפרט:

לוח אם MSI P965-NEO F (הלוח כאמור מת, אני מחפש משהו מקביל אליו)

מעבד E6600

זיכרון 1GB DDR2 667MHz

ספק 420W REAL EZCOOL

דיסק קשיח 250G 16MB SATA2

כ.מסך - GeForce 7600GS PCI-E

אשמח לקבל הצעות ללוחות המתאימים למפרט זה, ודומים ללוח המקורי שלי (עם כ.קול+רשת מובנה כמובן), וסדר גודל של המחיר. מכירה של הלוח המקורי שלי, לא ממש מצאתי...

תודה רבה!

פורסם

כמעט כל לוח לתושבת 775 של Intel יתאים (רק צריך לוודא תמיכה במעבד ביצרן הלוח).

מכיוון שמדובר על פלטפורמה מיושנת (מבחינה כרונולוגית) היצע הלוחות הללו בחנויות הוא נמוך. לכן אי אפשר ממש להמליץ לך על לוח מסוים ואתה יותר תלוי בהיצע שיש בחנויות או ביד שנייה.

אם יש חנות שממנה אתה מעדיף לקנות יהיה אפשר לנסות להמליץ לך מהיצע הלוחות המתפרסם באתר שלהם.

אגב, באיזה מעבד מדובר? Core 2 Due e6600או Pentium Dual Core E6600?

כמו כן, ערוך בבקשה את הכותרת כך שהיא תהיה יותר עניינית. משהו כמו 'מחפש לוח-אם למעבד X בתקציב Y'.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אכן, מכיוון שההיצע נמוך וגם בגלל שעבר הרבה זמן (המחשב בן יותר מ 5 וחצי שנים) יותר קשה למצוא לוח אם מתאים ואני גם לא מעודכן במחירים.

לוח כמו זה -

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2561&CatCode=600

לפי מה שאני רואה יתאים, השאלה היא בעיקר אם המחיר סביר? אני מניח שהם ינסו לדחוף לי שוב MSI כמו שהם עושים תמיד, השאלה היא מה עדיף? אם יש הצעה טובה ללוחות דומים באייבורי או בחנויות אחרות במרכז, אשמח לקבל.

המעבד הוא Core 2 Due.

האמת שהציעו לי באייבורי להחליף את הלוח (לאחר שהמעבד התברר כתקין) במחיר של 340 שקל כולל הרכבה. הבעיה היחידה היא ששכחתי לשאול לאיזה לוח הם מחליפים (הנחתי באותו רגע שהם מדברים על לוח זהה לשלי, רק שכרגע אני לא רואה שהם מוכרים אותו עדיין).

בכל מקרה, אם הם לוקחים 120 שקל על הרכבה אני מעדיף לעשות את זה בעצמי לכן נשאר לי רק למצוא את הלוח המשתלם ביותר כספית ואיכותית.

בקשר לכותרת - דווקא השתדלתי שהיא תהיה עניינית, אבל אשנה אותה :)

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך ב OC, המחשב יחסית ישן ומשמש בעיקר ללימודים, אינטרנט וצפייה בוידאו. הוא מספיק לצרכים הללו במתכונתו הנוכחית.

האם עדיין הלוח שהצעת לי עדיף, למרות שהוא יקר בכ- 70 ש"ח?

בקשר ליד שנייה, נראה לי שאני מעדיף להוסיף 150 ש"ח (לעומת ה 70) ולקבל לוח חדש עם אחריות...

תודה!

פורסם

ב-70 ש"ח אין לך מה להפסיד. אם הוא עובד וזה מתאים לך זה הכי טוב שאתה יכול להשיג.

אם בכל זאת אתה לא מעוניין, קח מה שהכי זול ותואם את השימושים שלך.

פורסם

תעבור באתר היצרן על המפרט של הלוח שהציעו לך בחנות ותוודא שהוא מכיל את כל מה שאתה צריך (אם שבב אודיו ורשת הם הדרישות היחידות של מהמערכת אז כל לוח יתאים מהבחינה הזאת. בלוח שהציעו לך יש לך גם שבב גרפי מובנה). אם כן, ואם אתה לא רוצה להתעסק עם ציוד יד-שנייה, אז קנה אותו.

לא חושב שתמצא לוח זול יותר, וגם אם כן אז כנראה מדובר בשקלים עד עשרות שקלים בודדים שלפעמים המשלוח או הנסיעות להביאם ממקום מרוחק (אני מבין שהחנות הזאת נגישה לך) עולים לא פחות. כך שאין שום מניעה לבחור בלוח הזה אם הוא מכיל את כל מה שאת צריך ונגיש וזמין לך.

פורסם
  • מחבר

ממה שאני רואה, בלוח שאני ראיתי אין חיבור SATA2 (אלא רק SATA), עד כמה זה משנה?

פורסם

ה-GA-G31M-ES2L מכיל 4 חיבורי SATA 3Gb/s (שהוא התקן המכונה SATA2). כל עוד שאתה עובד עם כונן קשיח אז אין לזה ממש חשיבות גם ככה, אבל הלוח מכיל חיבורי SATA 3Gb/s. המערכת שלך לא עד כדי כך ישנה :).

פורסם
  • מחבר

אז נראה שמבחינת תאימות לרכיבים שיש לי הוא פיקס...

נראה לי שאני אקנה אותו.

אחלה, תודה רבה רבה לשניכם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים