פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שליבמחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביראין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיררציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזהתודה לעוזרים
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים יש אפשרות של שימוש בDISK ON KEY אם יש לך.אם אין, אז תמיד יש אפשרות של לקחת HD מאחד המחשבים ולחבר אותו למחשב של סבך.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר אייסי ואיי אר סי זה איטי מדיי ואין לי ממש כוח לקחת לו את הדיסק הכשיח לפרק ולהרכיבאין איזו תוכנה פשוטה שיודעת לעשות את זה
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אייסי ואיי אר סי זה איטי מדיי ואין לי ממש כוח לקחת לו את הדיסק הכשיח לפרק ולהרכיבאין איזו תוכנה פשוטה שיודעת לעשות את זהאתה מודע לעובדה שהמהירות לא נקבעת ע"י התוכנה, אלא ע"י הגבלת ההעלאה של חברת תשתית האינטרנט, נכון?בכל תוכנה שלא תשלח את הקבצים, כל עוד זה יהיה דרך האינטרנט ה"מהיר", תהייה הגבלה של בזק או של חברת הכבלים שלך, ל-12-13KB/s מקסימום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.