עבור לתוכן

הבהרה/עזרה בנוגע לרכישה בTMS

Featured Replies

פורסם

המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח,

בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך)

ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח".

א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS?

ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אתה שואל אותנו בתור המנכלים של החברה :s05:

יש טלפון באתר תקשר תשאל תקבל תתשובה הכי ברורה שיכולה להיות ...

פורסם

1- אני לא חושב שTMS יעשו לך בעיות עם ההנחות האלו בגלל 10 שקל, זה לא שהם חייבים עוד 10 שקל בגלל שהם נואשים לכסף, אני לא חושב שזה יהווה בעיה מסוימת.

2- אחי זה בס"כ הרכבת מחשב, אין להם בעיה לעשות את זה בחינם רק שיקנו מהם יותר מי שאר החנויות בארץ, זה מאוד ברור למה כל המבצעים האלו מי TMS, אתה ממש לא חייב להגיד להם שאתה רשום בHWZONE אתה יכול גם להגיד להם שאתה רשום בFXP :smile1: שזה ממש לא משנה, העיקר זה תיקנה בTMS ותקבל מבצעים והרכבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

פורסם

מקסימום עם יהיה להם בעיה עם ה10 שקל האלו, תיקנה איזה כבל או משהו שטותי.

פורסם

לא ניסיתי את זה בTMS, אבל בזמנו כשקניתי מחשב בKSP, אני זוכר שכדי לקבל הרכבה ב60 במקום ב100, החלקים לא כולל ההרכבה היו צריכים לעבור את ה3000 ש"ח, ולא היו קלים עם זה, אז בשביל למחוק את החוסר של 10 שקלים שיפרתי איזשהו רכיב.

פורסם

^ זה בדיוק ההבדל בין רשת בסדר גודל של KSP לבין חנויות פרטיות או רשתות קטנות.... :xyxthumbs:

פורסם

אני אישית מבטיח שחא נעשה עניין גדול מ- 10 שקלים.

לילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים