עבור לתוכן

מחשב גיימינג ב 8800 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד

המפרט:

מארז coolermaster sniper

ספק כח extreme power plus 650w

לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte

מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5

מאוורר למעבד cold bit

זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים

כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte

דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd

דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb

צורב lg קורא בלו ריי דיסק

מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד

משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר

סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי

אז מה אתם אומרים :) חשוב לי התגובות שלכם :)

פורסם

=0

8800 ?

אני לא מומחה ולא מתמצא במספרים הקטנים, אבל כאן דפקו אותך על כמה אלפי שקלים !

מחשב עם ביצועים זהים אפשר לקנות ברבע מהמחיר.

2500 ללא מכפלה פתוחה עם לוח לOC ?

GTX 560 ?

יכול להיות שהתלת מימד עולה הרבה, לי אישית אין מושג כמה, אבל דפקו אותך חזק עם אמרו לך שזה יהי טוב לגיימינג.

אני פשוט לא מבין על מה בדיוק לקחו ממך כל כך הרבה כסף =\

אם יש לך אפשרות להחזר - תשתמש בה בלי לחשוב פעמיים !

פורסם

מפרט גרוע למדי...

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק לגיימינג זה יותר לשימוש בתלת מימד המחשב עצמו עולה 5000 שקל מה שייקר את העניין זה הערכה של התלת מימד והמסך שהוא יקר מהממוצע

פורסם
  • מחבר

אני שוב חוזר ואומר גיימינג טעות מחשב איכותי וטוב היוקר בגלל התלת מימד יש להתייחס למפרט עצמו

פורסם

תקשיב - דפקו אותך.

המחשב הזה לא שווה 5K

ולמה אתה צריך תלת מימד ? לדעתי כל הטכנולוגיה הזאת עדיין בחיתולים (ובמידה ואתה כן צריך - עוד פעם המחיר על המחשב מוגזם ברמות )

גם 3.8K על ערכת התלת מימד ? אני די בטוח שזה עולה פחות באיזה 1000 ש"ח ככה (אחרי התעדכנות מחירים מהירה )

תבקש את כספך בחזרה

מחשב עם ביצועים זהים למטרות שלך אפשר להרכיב בקצת יותר מ2K

תוסיף את ערכת התלת מימד יצא לך 5K ומשהו ...

פורסם

איך שלא תסתכל על זה, וגם אם נתעלם מהשאלה של חכם או לא לקנות סט מסך ומשקפיים לתלת מימד, המחיר גבוה והתמורה לכסף נוראית השימוש לא ממש משנה אפילו.

פורסם
  • מחבר

אולי לא שמתם לב אבל המסך עולה 2000 שקל וערכת תלת מימד 750 שקל שזה בלי המחשב 2750 שקל בדקתי עכשיו מפרט זהה אחד לאחד ב rsm רק של המחשב יצא 5991 אני שילמתי 5000 איך דפקו אותי בדיוק?

פורסם

אולי אתה לא רוצה להקשיב לי, BUT FOR GOD SAKE , לYZ רשום מתחת לניק מומחה מפרטים, אתה לא חושב שהוא מבין משהו במפרטים במקרה ?

העניין הוא לא המחיר של החלקים אלה ההתאמה למטרות, והתאמה של חלקים בינם לבן עצמם.

אם המחשב עולה 5000 אז איך בדיוק 8800-500=2750 ?

אני שוב פעם מציע לך בחום לבקש את כספך בחזרה.

אני מבין שאתה במצב של הכחשה כי ממש עצוב לך על הבזבוז שעשית, אבל לא הכל אבוד

אגב מאיזה חנות זה נקנה אם אפשר לדעת ?

פורסם

מחשב אם ביצועים כמו שלך המורכב מחלקים מתאים (וזולים יותר) אמור לעלות בסביבות ה4000

פורסם
  • מחבר

סבבה בגלל זה אני שואל אני רוצה לדעת כל אחד זורק דפקו אותך זה תסביר שאני יבין שאני ידע במה דפקו אותי שאני ידע מה לומר אני לא מומחה ולא צריך להתייחס למסך ותלת מימד רק למחשב שמחירו 5000 שקל תודה :)

פורסם

אז ככה -

נתנו לך מעבד שאי אפשר לבצע עליו OC, ואיתו לוח שמיועד לOC. בזבוז מוחלט.

זכרונות במחירים מצחיקים (גבוהים במיוחד) אתה לא צריך כי אתה לא תעשה OC (כי אתה לא יכול לעשות OC עם מעבד עם מכפלה סגורה )

כרטיס המסך - פשוט לא משתלם, במחיר שלו יש כאלה שיתנו ביצועים טובים יותר. ואם אתה צריך רק לתלת המימד אז אני בכלל לא בטוח שצריך ללכת כל כך רחוק ויש דגמים זולים יותר שיספיקקו מעל ומעבר.

איפה הSSD במפרט הזה ? אם אתה רוצה חויית שימוש בתקציב כזה פשוט אי אפשר לקחת בלי SSD =\

לפי מה שציינת בספק יש לי אסוציאציות לSEASONIC\CORSAIR , ואם זה נכון אז סתם ככה לקחת ספק עם הספק מאוד גבוהה כשיכולת להסתפק במשהו זול יותר. ואם זה לא של חברה איכותית אז יכול להיות שגם דפקו אותך עם איזה ספק ג'נארי.

שורש מנחה ס.פ.ק

ואני גם לא בטוח שכל החלקים האלה מגיעים למחיר הזוי של 5K

אני אבדוק את זה וגם על הדרך אפשר לארגן לך איזה דוגמה למפרט שהיה מציע ביצועים זהים במחיר נמוך יותר.

אני כמובן לא מומחה מטעם HWZONE, ואם אני טועה במשהו החברה פה יתקנו אותי, אבל בכללי התמונה הגדולה שאני מציג נכונה

מעקב - הולך להיות מעניין =P

פורסם

אני לא חושב שאתה מבין, הטענה היא לא שסתם שילמת מחיר מופרז על הרכיבים, אלא שבחירות הרכיבים הן טיפשיות ולא משתלמות כלל.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי ומזתומרת oc ומעבד סגור ?

פורסם
  • מחבר

באופן עקרוני ואני אומר ושואל באותה הודעה את החלקים עשיתי סקר שוק והמחירים שלקחתי הם המחירים הרגילים אבל בעצם מה שאתה אומר זה שהחלקים לא מורכבים בצורה חכמה הם טובים אבל לא מנוצל כמו שצריך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים