פורסם 2011 ביוני 1914 שנים תודה אחי ומזתומרת oc ומעבד סגור ?תגיד איך בדיוק ראית אותו עכשיו בRSM כדי לבדוק מחירים אם אין שם את כל החלקים שיש לך ?אוקי אז ככה מבוא כללי ומאוד גס לOC - OVERCLOCKINGOC זה העלאת תדרי עבודה של רכיב אלקטרוני בדרך כלל על מנת לשפר ביצועים (ויש פריקים שפשוט דוחפים את זה עד הקצה כדי לראות לאיזה גבול הם יכולים להגיע, ובנימה זו אני אוסיף שOC לא נכון יכול לפגוע ברכיבים )יש לךFSB, ויש לך MULTIPLIERאחד כפול השני נותן לך את תדרי העבודה.ולכן כדי להעלות את תדרי העבודה אתה צריך לעלות מכפלה או FSBבהרבה מעבדים המכפלה נסגרת ע"י הייצרן. כי הם כאלה.כדי לעשות OC על מעבדי הI5 אתה צריך שהמכפלה תהיה פתוחה, כי עם העלאת FSB אתה לא תגיע רחוק.המעבד הספציפי שלך הגיע עם מכפלה נעולה מהמפעל. יש דגם ( I5 2500K ) שמגיע עם מכפלה פתוחה.הלוח אם שלך לא תומך בליבה הגרפית המובנית שנמצאת עם המעבד. (ואגב יכול להיות שהיא תומכת בטכנולוגיית ה3D הספציפית של NVIDIA ? את זה אני לא יודע ועדיף שמישהו שמבין בנושא יגיב, אבל עם כן סתם קנית כרטיס מסך יעודי ב600 ש"ח נוספים )הוא לא תומך בליבה הגרפית, אבל הוא כן מאפשר OC טוב (משהו שהמעבד שלך לא מאפשר.)חלק מהחלקים לא רק לא מנוצלים כמו שצריך אלה לא שווים מבחינת עלות\ביצועים , ואם להתחשב בשימושים שלך אז הם בכלל מיותרים.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מפרט זהה בביצועים לדוגמהשלא לדבר על זה שהקשיח הנוסף מיותר (תוריד 200 שח)מילא הייתה שם SSDוניתן לרדת גם בספק (עוד 50 שח לפחות)מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪849קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1 - מחיר: ₪110לוח אם:Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155כמות: 1 - מחיר: ₪402מארז:Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪299ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retailכמות: 1 - מחיר: ₪397זיכרון:2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3כמות: 4 - מחיר: ₪98קשיח למחשב שולחני:WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MBכמות: 1 - מחיר: ₪276קשיח למחשב שולחני:WD 500GB Sata 3 Caviar Blueכמות: 1 - מחיר: ₪199כרטיס מסך:Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪974כונן אופטי:LG BLU-RAY BD-ROM + DVD-RW GBC-20L + Lightscribeכמות: 1 - מחיר: ₪323סה"כ: ₪4221מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4137 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/dmwh4f5aאם להוריד 250 שח אז יוצא מתחת ל4000
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אתה צריך להצטער שאתה מתחיל לשאול רק עכשיו.לשאול זה בריא- לא שואלים לא יודעים, לא יודעים קונים דברים מוזרים =Sאני רואה שYZ כבר הקדים אותי.במעבדים האחרונים שמציעים INTEL וAMD(בקרוב, עדיין לא)יש ליבות גרפיות מובנות, הליבה הגרפית נפוצה יותר בשם אחר בקרב אלה שלא מתעסקים יותר מידי עם המחשב - כרטיס מסך.בעבר היית נדרש לקנות אחד, כמו שאתה קונה כל חלק אחר למחשב, אחר כך עם השנים שמו כרטיסי מסך פשוטים כאלה על הלוח אםת רק הבעיה הייתה שהם מאוד חלשים לכל דבר שהוא מעל שימוש בסיסי של משתמש ממוצע.עכשיו עם הליבה של המעבד מגיע ליבה של הכרטיס מסך, היא חזקה יותר משמעותית מהכרטיס המסך שהגיע על לוחות האם , אבל חלשה יותר מכרטיסים ייעודים יקרים (אלה שקונים בנפרד)
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר סבבה תודה על ההסבר אני יראה מה אפשר לעשות וישנה את הדברים בכל אופן מה שאמרתה זה לא אומר שהכרטיס מסך לא תואם ללוח אם נכון?
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים כרטיס המסך תואם את הלוח אם. כל החלקים תומיכם אחד בשני, אחרת המחשב לא היה עובד. תעדכן אותנו בהשתלשלות הארועים, ועדיין לא הבאת לי את שם החנות
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר אייבורי תאמת אני באתי עם מפרט דיי מוכן אליהם מחבר אז זה לא הם שלא בסדר זה החבר בקיצור מה שאתה אומר זה החלקים לא מנוצלים נכון אבל כן תומכים אחד בשני ? היה לי מאוד חשוב העיניין של התלת מימד 3d nvidia vision שיחקתי בזה וזה מדהים אז החלטתי ללכת על זה והבנתי שצריך כרטיסי מסך מאוד מסויימים שמפורטים באתר נוידיה הרשמי במעבד אני לא כלכך מתכוון להתעסק עם העלעת קצב וכאלה דברים חשוב לי העיניין של התלת מימד שזה בנפרד חוץ מהכרטיס מסך ושהמשחב ירוץ סבבה ולא יהיה איטי זה הכל אבל בעקרון אני צריך לדעת אם הכל תומך בשני אני כבר ידע להוריד אותם במחיר המופרז ואולי לשנות כמה דברים תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.