עבור לתוכן

שאלת יחסים

Featured Replies

פורסם

עשיתי טעות שהלכתי להשתין בזמן שזה טען...

בכל מקרה כולם היו שמה, כן כולם, ויש מצבים יותר גרועים, כמו שכאשר מאיה עזבה את החבר שלה, ומנחם חשב שסוף סוף הכי הרגע למנוש המוזהב, רק שאז הוא הכיר את יוסי...

מצד שני יש גם מצבים אחרים, את בת הזוג הנוכחית שלי(שנתיים+) הכרתי במשך יותר משלוש שנים לפני, ולכל אורך התקופה הזאת היה לה חבר(אחד בלבד, ובערך בשנה ליחסים שלהם היה ריב ענקי בגללי, והיא לא דיברה איתי משהו כמו חצי שנה), בכל מקרה בסוף יצא מזה משהו ולאחר מכן הסתבר לי שהיא הייתה מאוד בקטע(למרות שחשדתי בכך) במשך כל הזמן הזה אבל מה לעשות מחוייבות(עכשיו נזכרו לחוקק את החוקים נגד התחייבות? בלאט!) למערכות יחסים זה לא משהו שבא ברגל. מה שכן גם מהסיפור הזה, גם מכל מערכת יחסית אחרת עם נשים, וגם מכל רומקום זול יש רק מסכנה אחת - אם הבחורה רוצה אותך היא מגלה את זה, לא יודע אם ב5 דקות הראשונות של "הקשר" אבל דיי מוקדם

מערכות קשר אסימטריות יעבדו מעולם(וד"א רוב הידידות שלי טוענות שאין להם ידיד(באמת חבר, לא סתם מכר) אחד שהן לא רוצות לזיין, אבל שמה זה נגמר), אם היא לא רוצה אותך בתור דילדו אז היא לא תרצה אותך לא משנה מה יקרה, במיוחד לא בגיל שבו לא נכנסים למערכת יחסים בגלל שהיא כבר שברה את הSnooz Button על השעון הביולוגי שלה והיא והיא בקטע של להתפשר.

ואם אתה ממש במצב נפשי גרוע אז תכניס את היהודים - אלה לפלייסיט ותביא ביד, או שהתרופה הטובה ביותר למכה היא לזיין את החברה הטובה ביותר שלה(או כל דבר קרוב אחר, אצל מנחם מהסיפור שלי זה היה האחות גדולה בשנתיים, וב-2cup sizes, והוא דאג שמאיה תיהיה קרובה מספיק לשמוע(הקירות בקיבוצים דיי דקים))...

פורסם

יש לך חברה? :o

פורסם

יש לך חברה? :o

Did i break your heart?

פורסם

עשיתי טעות שהלכתי להשתין בזמן שזה טען...

בכל מקרה כולם היו שמה, כן כולם, ויש מצבים יותר גרועים, כמו שכאשר מאיה עזבה את החבר שלה, ומנחם חשב שסוף סוף הכי הרגע למנוש המוזהב, רק שאז הוא הכיר את יוסי...

מצד שני יש גם מצבים אחרים, את בת הזוג הנוכחית שלי(שנתיים+) הכרתי במשך יותר משלוש שנים לפני, ולכל אורך התקופה הזאת היה לה חבר(אחד בלבד, ובערך בשנה ליחסים שלהם היה ריב ענקי בגללי, והיא לא דיברה איתי משהו כמו חצי שנה), בכל מקרה בסוף יצא מזה משהו ולאחר מכן הסתבר לי שהיא הייתה מאוד בקטע(למרות שחשדתי בכך) במשך כל הזמן הזה אבל מה לעשות מחוייבות(עכשיו נזכרו לחוקק את החוקים נגד התחייבות? בלאט!) למערכות יחסים זה לא משהו שבא ברגל. מה שכן גם מהסיפור הזה, גם מכל מערכת יחסית אחרת עם נשים, וגם מכל רומקום זול יש רק מסכנה אחת - אם הבחורה רוצה אותך היא מגלה את זה, לא יודע אם ב5 דקות הראשונות של "הקשר" אבל דיי מוקדם

מערכות קשר אסימטריות יעבדו מעולם(וד"א רוב הידידות שלי טוענות שאין להם ידיד(באמת חבר, לא סתם מכר) אחד שהן לא רוצות לזיין, אבל שמה זה נגמר), אם היא לא רוצה אותך בתור דילדו אז היא לא תרצה אותך לא משנה מה יקרה, במיוחד לא בגיל שבו לא נכנסים למערכת יחסים בגלל שהיא כבר שברה את הSnooz Button על השעון הביולוגי שלה והיא והיא בקטע של להתפשר.

ואם אתה ממש במצב נפשי גרוע אז תכניס את היהודים - אלה לפלייסיט ותביא ביד, או שהתרופה הטובה ביותר למכה היא לזיין את החברה הטובה ביותר שלה(או כל דבר קרוב אחר, אצל מנחם מהסיפור שלי זה היה האחות גדולה בשנתיים, וב-2cup sizes, והוא דאג שמאיה תיהיה קרובה מספיק לשמוע(הקירות בקיבוצים דיי דקים))...

גם למאיה מהסיפור שלי יש אחות גדולה, רק שמדובר בהפרש גבוהה בפי כמה ממה שהיה למנחם מהסיפור שלך אז הסיכוי לזייון לא רק נמוך אלה גם לא רצוי.

דובי זובי אתה לא תאמין עד כמה הסיפור של המנחם שלי דומה לשלך רק שהמנחם שלי לא יודע בשיט מה מאיה מרגישה כלפיו.

בכל מקרה TRISTAN ידידי הדעה הרווחת די ברורה, חיים צריך להתנתק.

אני לא הייתי מציע לזיין את אחותה או חברה שלה כי לדעתי חיים לא ישיג בזה הרבה אם מאיה לא מעוניינת בו, ואם היא תתעניין בו בגלל מעשה כזה אז מה היא שווה ?

פורסם

זה לא בכדי להשיג משהו, זה על פשוט לדפוק אותה בצורה אחרת, או סתם לזיין ולעבור הלאה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העונים והעוזרים. אני דווקא מחבב את חיים, הוא אחלה בחור ולכן ניסיתי להניע את מאיה מלהמשיך להסתובב איתו על מנת לא להעמיק את המשיכה או התאהבות מצידו. אך מאיה בשלה. בכל מקרה, חיים כבר ילד גדול, ואולי הוא צריך ללמוד על בשרו את טעיות החיים, ומוטב עכשיו, כשהוא עוד צעיר מאשר אחר כך.

פורסם

...במיוחד לא בגיל שבו לא נכנסים למערכת יחסים בגלל שהיא כבר שברה את הSnooz Button על השעון הביולוגי שלה ...

נשבר לי כפתור ה-snooze בשעון המעורר :o

כשקראתי את מה שכתבת מיד חשבתי על השעון המעורר שלי והרגשתי כאילו הילה לראשי...

פורסם

אז הגיע הזמן להתפשר ולמצוא גבר שיחמם אותך בלילות?

:smile1:

פורסם

...

פורסם

בטח שמאיה ממשיכה בשלה, היא נהנית מהמרדף ומלנפנף בפני חיים או איך שלא קוראים לו את הטוסיק מול הפנים ולתת לו להתגרות עד שבץ.

בעיקרון קוראים לזה attention whore אבל כמעט כל בחורה מתנהגת ככה לפחות לבחור אחד, גם אני נמצא במערכת יחסים עם בחורה חמה ואוהבת שאני בטוח שעושה את זה לבחורים אחרים אבל זה פשוט לא מעניין אותי כי אני בוטח בה ב-100% והיא בוטחת בי. (בלי להטעות אתכם - אם מישהו מתחיל עם חברה שלי, אלא אם כן הוא באמת מציק ומפריע לה אני לא אתערב בזה. זה ממש מצחיק לראות אותה מנפנפת כל מני ערסים שהולכים לפי סטיגמות ושמועות על רוסיות [כל מה שאומרים נכון רק לגבי מכוערות חסרות בטחון עצמי]) תאמר לבחור הקנאי להפסיק לקנא, כמו שהבנתי הוא טס לחול ומפחד שהבחור שמאיה דחתה "יצליח" לשכב איתה.

יש פה כמה בעיות בסיפור. דבר ראשון, זה שהוא ומאיה לא יוצאים בהצהרה "רשמית" נותן לה קלף מיקוח על זה שהם לא אקסלוסיביים אחד לשני -> ז"א שהיא יכולה לשכב עם הידיד הזה שלה בלי דאגות וייסורי מצפון, בעיקרון זאת בעיה שלו (למרות שלא נתת את כל הסיפור - זה רעיון שלו או שלה לשמור על זה בסוד?) - זה שהוא הסכים כביכול ליחסים פתוחים ועכשיו הוא צריך להתמודד עם התוצאות.

במידה והיה מדובר במקרה אחר, שבו היחסים הם מונוגמיים - במידה וחברה שלו היתה אכן שוכבת עם הידיד שלה - היא לא היתה שווה בכלל את כל הטרחה והעצבים שלו. מבחינתו זה אמור להיות עבורה סה"כ מבחן קבלה, אם היא עוברת - כל הכבוד, היא באמת ראויה לו - אם לא - שתלך לחפש. זה שהוא מודאג ודואג לזה רק מראה עד כמה הוא מרגיש מאויים ועד כמה הוא אפס בחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים