עבור לתוכן

שאלה דחופה לגבי בית מלון באילת,אפשר להתקמבן עם זה שאני ''מתארח'' במלון של חברים?

Featured Replies

פורסם

זה נפל עליי דיי בספונטניות.

חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם.

אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר?

כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.

פורסם

לא יהיו בעיות כל עוד לא יתפסו אותך, אם כן במקרה הטוב תצתרך לשלם על השהיה במלון, במקרה הרע תצתרך לשלם גם קנס לא קטן, ובמקרה היותר רע יתקשרו למשטרה ויעצרו אותך.

פורסם

שנה בבקשה את כותרת הדיון ל "אני מחפש איך לבצע עבירה בצורה החלקה ביותר".

פורסם
  • מחבר

פיקה לא צריך ללכת רחוק מדיי,הבנתי את הנקודה.

דובי- אז איך זה נגיד שגברים שיוצאים לחופשה באילת מביאים איתם נגיד סתם אישה בשביל לשכב איתה והיא יושנת איתם?,זה כאילו חוקי לגמרי ומה שאני עושה לא?

פורסם

אם הם לא משלמים על 2 אנשים אז זה לא חוקי, במלונות אסור "אורחים" אחרי 10-12 בלילה בדיוק מהסיבה הזאת, אתה משלם על החדר ועל הזכות לישון במלון.

פורסם

סתם מכניסים אותך לסרט.

בכל אופן בכל מלון נורמלי נותנים 2 מפתחות לחדר, שזוג אחד יקח מפתח והשלישי יקח את ההמפתח הנוסף. כל עוד אף עובד מלון לא יקלוט אותכם יוצאים\נכנסים מהחדר ביחד ולא תעשו שם מסיבה אין שוב סיבה שמישהו יבדוק מה קורה שם...

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על העזרה,מקווה שהכל יעבור בסדר.

יש לי פשוט עוד חברים שהיו תמיד עושים את זה,2 היו משכירים חדר והיו מביאים איתם עוד 2 חברים קבוע,מפה בא לחבר שלי הרעיון.

פורסם

דובי- אז איך זה נגיד שגברים שיוצאים לחופשה באילת מביאים איתם נגיד סתם אישה בשביל לשכב איתה והיא יושנת איתם?,זה כאילו חוקי לגמרי ומה שאני עושה לא?

שני המקרים לא חוקיים, אני לא יודע מה הכניס לך לראש שהמקרה הראשון כן....

פורסם
  • מחבר

מוזר משום מה חשבתי שתמיד זה חוקי,כל העולם עושה את זה.

פורסם

כמעט כל העולם גם מוריד תוכן פיראטי, מי יותר ומי פחות.

פורסם
  • מחבר

אוקי חזרתי אחרי יומיים.

במלון החנייה הייתה תמיד פתוחה,תמיד חבר שלי היה בלובי והסתכל כזה על השומר ושהיה הזמן הנכון אמר לי לצאת משמה מהר,בסך הכל זה עבר מצוין.

בהתחלה לפני שברחתי ונכנסתי מהחנייה נכנסתי דרך הכניסה הראשית והשומר קלט שאני זה שמתפלח,אבל הכל היה בסדר בסוף.

פורסם

לא עדיף להשקיע תכמה מאות שקלים להנות מחופשה כמו שצריך בלי לברוח מאנשים ולהרגיש שאתה מרמה? (לי אישית זה היה מפריע)

לשבת בבריכה כמו מלך ולא כמו איזה מתפלח.

פורסם
  • מחבר

ישבתי בבריכה גם כמו מלך(לא שהיה לנו זמן לבריכה,העדפנו ים),ובקושי היינו במלון בסך הכל,רק שתינו בלובי ואז הלכנו לכל המועדונים וכל זה.

בכל מקרה פעם הבאה אנחנו נשכיר כבר דירה באילת וזהו,אם לא יצא יש גם אכסניות של 80 ש'ח ללילה.

פורסם

רק שימו לב שבאכסניות כבר לא יתנו לכם להביא זונות/חברים/וואטאבר

והבעלבית באכסניה הוא לא איזה שומר שיעלים עין, הוא יעיף אתכם בשנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים