פורסם 2011 ביוני 1814 שנים שלוםיש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל).ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט.איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני.הראוטר שלי הוא simens sl2תודה ויום טוב.
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים הנייד שלך מחובר לwifi של אותו ראוטר?אם כן אז זה עניין של הגדרת גישה במערכות הפעלה של המחשבים.איזה מערכות הפעלה מותקנות על המחשבים?
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים http://www.netcheif.com/HomeNet.htmובאמת שזה מתאים יותר לפורום רשתותבהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר תודה על העזרה, יש לי מערכת הפעלה windows 7 בשני המחשביםניסתי את האתר הזה, אבל עדיין לא מצאתי שם את התשובה שחיפשתי.אחרי שאני עושה קבוצה ביתית בין שני המחשבים אני אמור לראות אפשרות שנקראת "הצתרף כאת",ורשום לי שהמחשב לא מוצא עוד מחשבים ברשת. איך אני עושה ששני המחשבים יזהו אחד את השני?תודהמיכאל בן יוסף
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מברר מה הכתובות שלהם:start run cmdipconfigואז רושם במחשב אחד פינג למחשב השנילדוגמאping 192.168.1.2
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר כן אחיעשיתי פינג אם ה ip של המחשב השני והיה לי פינג וגם אם המחשב שלי.מה אני עושה עכשיו?
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים לא אחיך (ואני רחוק מלאהוב את הכינוי הזה)תבצע שיתוף כלשהו על המחשב האחדואז נסה לגשת אליו מן המחשב השני\\IP\SHAREבהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים מחבר אוקייאני ניסיתי לעשות את זה, ולא עובד לי,אני הבנתי שאני צריך לראות במחשב השני את האפשרות "הצתרף כאת"ואין לי אותה.ואם אני מסתכל איזה מחשבים מחוברים ברשת, אז אני לא רואה את המחשב השני. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.