פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו.הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס.הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון?תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו.הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס.הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון?תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1תנסה להפעיל את הקובץ סביר להניח שיפעל כמו דרייבר ויעשה זאת אוטומטי מקסימום יפתח/תפתח סיפריה להעביר לשם את הקבצים ומשם את הקבצים ומשם תפעיל. אם זה לא יעבוד כך סביר שתצטרך דיסק 1.44 להעביר לשם את הקובץ שהוא יצור ואז תצטרך להפעיל את המחשב מחדש כשהוא בפנים.
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים גם אני אם אותה בעיה...לא הבנתי כלום מהתגובה האחרוונה,להעביר את הקובץ לדיסקט, (יחד עם התוכנה?) ואז מה?ועוד דבר, איך אני יודע את הגודל של הביוס שלי?
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים גם אני אם אותה בעיה...לא הבנתי כלום מהתגובה האחרוונה,להעביר את הקובץ לדיסקט, (יחד עם התוכנה?) ואז מה?ועוד דבר, איך אני יודע את הגודל של הביוס שלי?אתה מעביר את הקובץ לדיסקט ועושה לו boot
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.