פורסם 2011 ביוני 1814 שנים שלום. כאשר אני מחבר את המאוורר [מבית Antec] ללוח האם, הוא חזק מאוד, ודוחף כמויות אדירות של אוויר! היום החלפתי את החיבור [מסיבות מסוימות], וחיברתי אותו לספק הכוח ישירות על ידי מתאם. התוצאה: העוצמה שלו פחתה באופן משמעותי. מדוע? תודה!
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מחבר אין לי מושג!!!אתה מתכוון שמספק הכוח יש יציאות של 5 וולט ויש של 12???הדיוט שכמותי - אנא תסביר לי בפשטות. סליחה ותודה !!!
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים גם 5 וגם 12 חוט צהוב זה ה 12חוט אדום זה 5 .חוטים שחור זה אפס (אדמה)צריך לחבר אותו בין שחור לצהוב.
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מחבר יש!!!!איזה מעולה אתה!אכן, העברתי אותו - במתאם עצמו - מהאדום לצהוב - והעוצמה שלו חזרה ובגדול!!!תודה Ivan !!!!
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מחבר הערה של כדרך אגב - שלפחות אותי הדהימה [כחדש בתחום]: העוצמה של המאוורר משפיעה ברמות מדהימות על הטמפרטורות של הרכיבים! אין לי מושג אם זה "הגשר הצפוני" או "הגשר הדרומי", אבל אותו ריבוע כחול שרואים בתמונה [עליו כתוב ASUS], היה חם אש. כאשר התקנתי את המאורר עליו - ממש יורק עליו אוויר - הטמפרטורה ירדה באופן דרמטי! וכל זה לא מבדיקה של תוכנת ניטור [כי אין לי מושג איך לבדוק בתוכנה], אלא על פי מבחן הנגיעה. מרמה שהיה חם מדי לגעת [כמעט - לא רוצה להגזים], עד לרמה שממש הריבוע פושר לומדים דברים....
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מחבר מדהים!אבל, אני ממש שואל את עצמי - איך לעזאזל הייתי אמור לדעת על זה אם לא הייתי נוגע בריבוע הכחול הזה?מה - ASUS הרי לא מצפים שאני אבצע בדיקת נגיעה, לא?ואני שואל יותר מכך: הלוח הזה היה בכלל שורד בטמפרטורות ההם אם לא הייתי עולה על זה?
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים או שכן או שלא.אם אתה נוגע ולא מקבל כוויה - זה עדיין בסדר גמור.מעבדים של היום עובדים בסדר גמור גם ב 90 מעלות ויותר.
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מחבר לא יאומן! אתה מתכוון למעבד ששוכן שם מתחת לקובייה הכחולה? אפשר לדעת איך קוראים למעבד הזה הרי "הקוביה הכחולה" - לא חושב שכדאי שאמשיך לתאר את זה כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.