עבור לתוכן

מהו המעבד הטוב ביותר כיום למשתמש הביתי מבחינת ביצועים?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X

ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה

מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה

אשמח לתגובות

פורסם

שלום batistuta91 וברוך הבא לפורום,

מהו להגדרתך משתמש ביתי? מהם השימושים של משתמש שכזה?

עושה רושם שהסתמכת על מבחני ביצועים סינטתיים שאינם מעידים על כלום בפועל. אם אתה מחפש להסתמך על מבחני ביצועים (שגם אותם יש לקחת בערבון מוגבל ובהקשר המתאים) אתה צריך לחפש מבחיני ביצועים שמשקפים את השימושים שלך ולפי זה להשוות.

פורסם

חוזק של מעבד זה לא משהו חד משמעי ותלוי בסוג השימוש, ומסוג המערכת שאפשר לשדרך מסביב

ולמשתמש הביתי אף אחד מהמעבדים האלו לא יתן תוספת ביצועים בהשוואה למעבד שעולה חצי מחיר ולכן הכדאיות מוטלת בספק, כמובן תלוי מה זה ביתי מבחינתך.

בין המעבדים שציינת אין לאחד יתרון על השני מבחינת ביצועים נטו בצורה חד משמעית

נ.ב. הגיבו לפני :(

פורסם
  • מחבר

כשרשמתי ביתי לא רציתי שתרשמו מעבדים לשימוש בשרתים זה הכוונה

בנוסף השורה התחתונה של מה שאני מחפש הוא אני מחפש את המעבד הטוב ביותר המוצע כיום להוצאת הביצועים הטובים ביותר

הגיע אליי אדם שרוצה מחשב יותר טוב ממה שיש לו מבחינת ביצועים יש לו לוח X58 ומעבד I7 990X עובד עם SSD של 120G

ו6 גיגה של זיכרון עכשיו הוא היה רוצה להשתדרג מבחינת יכולת העיבוד שלו

ולפי איך שאני מבין את זה אם אני אציע לו לעבור לסדרה החדשה של המעבדים נראה כי הביצועים שלו ירדו

למרות שכפי שהבנתי הלוחות החדשים מותאמים יותר לעבודה עם SSD

בקיצור מה המעבד בעל הביצועים הטובים ביותר הקיים כיום בשוק

למי שמחפש שהכל יעבוד לו בצורה המהירה ביותר

פורסם

מה הצרכים שלו מהמחשב שמעבד 990X "לא סוחב"? :s05:

לדעתי יש לו צוואר בקבוק אחר, אולי זיכרונות(אולי הוא צריך יותר מ6GB) אולי כ.מסך, או משהו אחר

מבלי פרטים של שימוש/דרישות משתמש למשימות מסויימות, לא כדאי לקנות את המעבד הכי עוצמתי שקיים לשוק הביתי

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלו הם פשוט שהכל יעבוד בצורה המהירה ביותר

הייתי שמח שמישהו פשוט יגיד לי מהו המעבד החזק ביותר מבחינת מהירות עבודה יכולת עיבוד הנתונים הטוב ביותר

הקיים כיום זה בסיכומו התשובה שאני מחפש

אני לא מעוניין להכנס לזה יותר מידי פשוט מעוניין לדעת מה המעבד הטוב ביותר זה שיש לו את היכולות הגבוהות ביותר

כי לא הייתי רוצה לומר לאותו אדם לעבוד למעבד I7-2600 (וכן אני יודע שיצטרך לוח אחר בעל תושבת מתאימה) כשכרגע נראה לי שיש לו מעבד חזק יותר

פורסם

אין שום שדרוג מבחינת המעבד שהוא יכול לבצע,

אפרש להמליץ לו לעשות OC ולהרים את התדר של המעבד

אם דברים זזים לו לא חלק, אז האשמה היא לא במעבד, אני בספק אם הוא מאמץ את המעבד שלו בצורה מקסימלית

פורסם

מה אתה עושה במחשב? מה זה "הכי טוב?" אתה רוצה מחשב לפתיחות ברמזור או משהו שאפשר לעבוד איתו?

כבר ראיתי אנשים שקנו מחשב חדש ואח"כ מתלוננים שהאינטרנט עובד להם לאט...

פורסם

"מחשב איטי" זה בערך כמו להגיד "אוטו איטי".

מכונית מירוץ עם מנוע מפלצת 1000 כוח סוס תיסע בערך באותה המהירות כמו פיאט אונו שנת 88 בפקק באיילון בשעת עומס - המנוע של המכונית מרוץ זה לא האשם באיטיות שלה ::)

כנ"ל גם המקרה פה, שיכול להיות שהאינטרנט זז לאט, יכול להיות תוכנה שחסר לה משהו כמו עיבוד גראפ,ו זיכרון פעיל, או רכיב אחר שגורם לצוואר בקבוק.

אני לא חושב שתמצא מעבד חזק יותר לשוק הביתי מאשר ה990X, לא לפני שיצא הסוקט החדש לשוק הגבוהה הLGA2011(וגם אז אני בספק שההפרש הביצועים יהיה שווה את העלות הכספית הגבוהה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם אני מבין שהמעבד 990X הינו המעבד שכדאי להשאיר לפחות עד שיגיעו גרסאות אקסטרים

למעבדים החדשים

פורסם

א.כן

ב. איכות / טיב התשובה ביחס ישר לטיב / כמות המידע

שאתה מספק. כרגע מן הסתם זה המיטב שניתן לומר לך,

ואני בטוח שאתה מודע לזה.

:xyxthumbs:

פורסם

אם אין מגבלת תקציב אז אין שום בעיה לקנות תחנת עבודה עם ארבעה מעבדים. אם כבר אז כבר...

האם זה נחוץ לבית? בודאי שלא.

באותה מידה ה990 איננו נחוץ לבית. זה מטורף לקנות כזה מעבד לשימושים ביתיים.

הגבול לא חד אבל ברור שה990 מעבר לגבול הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים