עבור לתוכן

שיתוף אינטרנט עם ics בוינדוס xp והפניית פורטים

Featured Replies

פורסם

בוקר אור,

ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי.

מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי.

המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה.

בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera.

הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה.

הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו).

עכשיו יש 2 דילמות.

א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם whatsmyip.com) אני לא מקבל תשובה לפינג. אין לי מושג אם זה בסדר או תקלה.

ב. אני צריך שלמצלמת רשת תיהיה גישה לאינטרנט, ומי שיפנה לאיי.פי שלי בפורט 80 יגיע בעצם למכשיר המצלמה כי הוא מריץ כמו web server לשליטה על המצלמה, וצריך גישה מרחוק לזה.

כל טיפ/עצה/הדרכה קלה יתקבלו בברכה,

תודה רבה (:

פורסם

לאיזה רשת סלולרית המודם מחובר?

מה ששמתי לב כשהיה לי מודם סלולרי בסלקום, זה שהם עושים עליך NAT, כלומר את הIP שאתה רואה בwhatismyip אתה חולק עם עוד מספר לא ידוע של משתמשים. באופן כזה, גישה מבחוץ לא תהיה אפשרית דרך אותו IP.

אני לא יודע אם הם עדיין עושים את זה, או אם שאר המפעילות עושות אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

verizon

פורסם
  • מחבר

ממה שאני מבין הרבה משתמשים בסטיקים של ווריזון וניתן להתחבר אליהם מבחוץ (בהקלדת האיי.פי שלהם) אז אני לא חושב שהכתובות ip המשותפות זה הסיפור כאן.

פורסם

אני לא בטוח אם זה אותו דבר בXP, אבל בWIN 7 בחלון שבו אתה מאפשר ICS (קליק ימני על הinterface, בלשונית sharing) יש כפתור של Settings,

ושם יש אפשרות להפנות פורט מסויים לIP מסוים. (בעצם הגדרת Port Forwarding).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים