עבור לתוכן

בעיות בהתחברות ה PS3 לרשת של PSN

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מבין שסוני סיימו לפתור את הבעיות הרשת שלהם ולמרות זאת אני חווה המון בעיות בחיבור לרשת,

הקונסולה מתקשה להתחבר וגם כשמתחברת יש לי המון ניתוקים,

יש הצעות מה ניתן לעשות?

כמו כן בעיה נוספת, לאחר הרבה זמן שלא השתמשתי בקונסולה החזרתי אותה לפעילות, עכשיו כאשר אני לא מפעיל אותה יום, השעון מתאפס.

ניסיתי להשאיר אותה דלוקה למספר שעות כדי שהסוללה הפנימית תטען אבל כנראה שזה לא עזר, זה קרה למישהו? יש הצעות מה לעשות?

תודה.

פורסם

יש 3 דברים מניסיוני שפוגעים בצורה קשה בחיבור אינטרנט לPSN:

1. שיתוף קבצים ברקע - אם אתה משתמש בטורנטים - זה פשוט שוחט את החיבור (בכלליות זה הורס הרבה סוגי חיבורים)

2. רשת אלחוטית - במיוחד בדגמים הישנים (השמנים) - המשדר פשוט מעפן.

3. ספקית אינטרנט - במיוחד אם אין לך חבילת גיימר - זו לרוב האשמה האמיתית. עכשיו שאני עם בזק בינלאומי + גיימר - אף פעם אין לי שום בעיה להתחבר לא משנה לאיזה משחק ובאיזה שעה וכל העידכונים וההורדות יורדות ברוחב פס המלא של הקו.

בלי הגיימר - היו לי די הרבה בעיות בשעות מסוימות וההורדות היו פשוט דיכאון.

ליביו

פורסם

מי הספקית אינטרנט שלך?

איזה דגם יש לך (ישן/SLIM/גודל דיסק קשיח) וכמה זמן יש לך אותה?

בעיות עם PSN לא היה לי מאז שהחנות חזרה. הבעיה עם השעון גם לא אמורה להיות נשמע כאילו הקונסולה שלך בסוף החיים שלה או שיש לה איזה בעיה שניתנת לתיקון.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדגם השמן עם דיסק של 80 ג'יגה,

הקונסולה שלי חדשה לגמרי, בת שנתיים, בשנה האחרונה היא הייתה כבויה וללא כל שימוש.

לגבי האינטרנט, היא מחוברת בצורה אלחוטית לאינטרנט של בזק בינלאומי עם תשתית של HOT בחבילה של 2.5 מגה,

אני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק.

ותודה לשניכם על התגובות.

פורסם

בזב"ל עושים בזמן האחרון הרבה בעיות עם משחקים, מבעיות חיבור לפינגים גבוהים במיוחד (800 בשרתים שלי יש 100) ואפילו אתרים שלא עולים (חלק לא מבוטל מהאתרים של UBISOFT). כמו שאמרו בדגמים השמנים ה WIFI לא משהו, אם יש לך אפשרות לחבר חוטי אז עדיף (בכל מקרה עדיף, גם ב SLIM ה WIFI לא מדהים).

בקשר לשעון לא יודע מה להגיד לך, זה לא אמור להיות ככה, אבל תבדוק אולי לא הגדרת נכון את האיזור שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה,

ממה שקראתי נראה לי שהסוללה הפנימית הנטענת הלכה לעולמה...

פורסם

גם לי מאז שהרשת חזרה היא עובדת מעולה.

גם לי לפני ששדרגתי לגיימר - איכות החיבור היתה עלובה בבזק בינלאומי.

בקיצר - בלי גיימר וחיבור חוטי צפה לחיבור חרא.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אוקי,

ומה לגבי האיפוס של השעון והתאריך?

למישהו פעם הלכה הסוללה הזו?

כדאי להחליף אותה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים