עבור לתוכן

נייד עד 4000 ש"ח - בטריה, גלישה, סרטי HD, משחקים ועריכת תמונות

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד.

מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה.

עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה.

לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל.

השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי Crysis 2, או 1 לצורך העניין, אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך נורמלי). הארד דיסק 500 ג'יגה ומעלה חובה.

לא הצלחתי למצוא משהו שענה לכל הדרישות שלי בתקציב של 4000, לא בישראל לפחות. באתר של דל לדוגמא, הצלחתי להרכיב מחשב מעולה עם core I5, אבל לצערי אין לי אפשרות להזמין כרגע מחו"ל.

אשמח לעזרה, ומצטער על הפוסט הקצת הארוך.. אם יש משהו שחורג לא בהרבה מהתקציב, אשקול אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים