פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מה שכן סקר גדול ומקיף באמת יהיה מעניין כל חודשיים שלושה חוזר בדיוק אותו הדיון "בני כמה אתם?"...
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים 16 וחצי סקר באתר עצמו יהיה מעניין,עם אפשרות בחירה של כל גיל בנפרד כך שגם הזקנים ( ) יוכלו למצוא את עצמם וגם הגולשים הפאסיבים (או "אורחים" או "אלו שקוראים את החדשות אבל אין להם מה להגיד") יצביעו
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים ואללה, כל האת"איסטים, אולי נביא פעם איזו ישיבה על קפה דלוח מהמכונותמהמכונות בשקל?
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מהמכונות בשקל? אפשרלמרות שחוץ ממכונה אחת בבניין להנדסת תוכנה, שמפיקה קפה רע במיוחד וכמעט בלי סוכר, אני לא ממש מכיר מכונות בשקל אחד
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אז אני רואה שיש פה הרבה אנשים מעל גיל 20.. למה לא רואים אותכם במפגשים?!!? להשיג אישור מצוות הרופאים לצאת מבית האבות, לחפש את מקל ההליכה ולהודיע למטפלת הפיליפינית... סיפור. קורא את הסיקורים באתר יום אחרי
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים להשיג אישור מצוות הרופאים לצאת מבית האבות, לחפש את מקל ההליכה ולהודיע למטפלת הפיליפינית... סיפור. קורא את הסיקורים באתר יום אחרי לא, אבל זה ממש לא נכון ..... ......................................... ........................................ ........................................ לא לכל הזקנים פה יש פיליפינית. ;D
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אז אני רואה שיש פה הרבה אנשים מעל גיל 20.. למה לא רואים אותכם במפגשים?!!? you see me whether you like it or not =] 19.5 btw.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.