עבור לתוכן

המודם קורס כל 5 דקות בבקשה תעזרו!!!

Featured Replies

פורסם

בבק4שה תעזרו לי אני ממש נועש אני חייב לעשות משהו אני כבר דיברתי עם הספק הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום אני מנוי בערך חודשיים וכל הזמן היו בעיות אני לא יודע מה לעשות אני כבר עובד רק עם הפילטר של המחשב ואני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות האם אני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה עדיף?יש לי כרטיס רשת אבל הוא כבר מחובר לרשת! מה לעשות בבקשה תעזרו!!!

פורסם

הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום

:angryfire:

תצעק עליהם מה זה הזין הזה ... זו זכותך לקבל שירות ...

פורסם

לי היה את אותו המודם ואותה הבעיה. תחילה הספק אמר לי שהבעיה היא במחשב, אמרו לי להתקין פאטצ'ים וכו' וכו'. לאחר התקנת כל פאטצ' אפשרי ושינוי הגדרות אפשרי, הבעיה לא ניפתרה. ביקשתי מהספק להחליף מודם והם אמרו כי זאת לא הבעיה ואין באפשרותם להחליף את המודם ללא תוספת תשלום. עקב כך עברתי לכבלים ומאז (כחצי שנה) אין לי בעיות.

פורסם

דבר ראשון, פותח הת'רד: הירגע. שום דבר לא בוער, ואין שום סיבה לכל סימני הקריאה וכו'. אתה מתבקש גם להוריד את הקטע של "בבקשה תעזרו!!!" מהכותרת, כמו שמוסבר בחוקי הפורום.

דבר שני, HeaT-SinK: הירגע גם אתה. אתה מתבקש לשמור על שפה נאותה על גבי הפורום, ודיבור כזה לא מתקבל פה בברכה.

עכשיו, בקשר לנושא: זאת בעייה ידועה עם מודם USB. תחליף את המודם הזה למודם מבוסס כרטיס רשת. ומן הסתם, בגלל שזה מודם טוב יותר, אתה תצטרך לשלם תוספת מחיר בשביל להחליף. אם כרטיס הרשת תפוס אצלך כבר לרשת ביתית, תצטרך לקנות גם כרטיס רשת נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים